aneczek1
Fanka BB :)
Kruszka, rób badania kochana czym prędzej!!! No i podłączaj internet! Może reanimujemy nasz wątek w końcu, bo Dziewczyny się obijają. Nie przejmowałabym się też małymi opóźnieniami w osiągnięciach Frania. Moja córa słabo trzyma główkę kładziona na brzuchu. To co prawda trochę moja wina, bo nie kładę jej na brzuchu. Po prostu nie lubi, więc nie zmuszam. I tak wszystko przyjdzie w swoim czasie moim zdaniem. Nic na siłę. Ciekawa tylko jestem kiedy zacznie siadać i kiedy będę mogła przejść na spacerówkę, bo w gondoli to się już ledwo Marysia mieści. Dobrze, że dzieci śpią na żabę, bo nóżki by jej wystawały poza wózek ;-). Pamiętam jak Ania pisała o swoich doświadczeniach z usypianiem, ale ja się najbardziej boję tego płaczu :-(. Nie mogę znieść jak Marysia mocno płacze. Do tego ona ma przy tym tak żałosną minę, że nie umiem tego "nie słyszeć". No i sąsiedzi . Mają malutkie dzieci. Teraz jeszcze przez to, że nie chce butelki, koło nosa przeszło nam wesele. Co z tego, że ociągnę mleko, jak nie będzie jak go podać. Dziś znowu na próbę zrobiłam 30 ml mleka, ale było to samo. Wypluła, a później zacisnęła usta i koniec. Już tak sobie myślę, że może mam przeleżałą paczkę mleka? Nie wiem ile może stać otwarte mm, ale czytam, że 4 tygodnie. Ja nie pamiętam ile to stoi, ale 4 tygodnie na pewno. A z kolei kupić paczkę mleka za 30zł i odkryć, że to nie o to chodzi...? Nie mam koleżanki której mogłabym oddać ewentualnie. Może jutro spróbuję odciągnąć trochę swojego i zobaczę jaka będzie reakcja.