reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
susel rowno 2 lata..
blonka totrzymamy kciukasy za jutrzejsza bete:):)

A ja bylam dzisiaj na USG...I moj Syneczek waży juz 668g...tak ladnie sie pokazywal do aparatu ze go widzialam z kazdej strony...ulozony jest glowkowo juz...a nozkami to juz siege mi skubaniec nad pępek...
Ciekawe jaki duzy będzie,.,...lekarka powiedziala ze bedzie nalezal raczej do srednich dziecikow...kolo 3500 mi wywrozyla:p

reklama
Błonka, ja w szczęśliwym cyklu też przez dwa dni przed @ miałam jak zawsze plamienia. Pamiętam jak z płaczem zadzwoniłam wtedy do mamy. To był punkt krytyczny dla mnie. Wysiadłam psychicznie. Wiedziałam, że więcej nie zniosę. Aż tu nagle plamienia ustały i wtedy już wiedziałam co jest grane :tak:. Ale fajnie, że Ty masz luz.

Ikasia, to było usg 3d? Ja się zastanawiam czy nie wybrać się gdzieś na takie właśnie usg. A kiedy najlepiej jest zrobić, żeby było coś fajnie widać?

susel tule.. no tak to bywa u nas, wiecznie pod gore ;/
kobitki relax.. ja mam wyniki bety jutro... jutro wieczorem odbiore wynik wczensiej nie dam rady.. chyba ze bede dzwonic o 12 :) usg byl orobione ale nic nie widac, tylko cialko zolte

Błonka będe gryźć paznokcie do jutra i trzymać kciuki jedocześnie :tak:
Susel niestety nic nie jest proste trzeba sie uzbroić w cierpliwość chociaż to nie łatwe, ja się zbroję już 5 lat i nadal mam nadzieję, pozdrawiam reszte dziewuszek i pędzę na nocną zmiane

Blonka &&&& za bete!

aneczek to ja ten cykl planuje tez zupelnie bez hormonow. zobaczymy... ja mojemu tez witaminki juz dlugo podaje i chyba pomogly bo raz sie (na chwile) udalo.

aneczek, Ikasia dlugo sie staralyscie. to daje nadzieje! dzieki!

hejka!

Blonka kochana trzymam &&&&&&& za duuza betke...

Ikasia kawal chlopa z tego twojego synala...

Aneczek no u ciebie 17 tydz to brzuch jak najbardzije juz widac :)

Hej dziewczyny!

Może któraś mi pomoże;)
Staramy się z mężem o kolejne dzieciątko.. Dwie ciąże już za mną, każda wspomagana Clo +duphaston, bo nie miałam owulek... Niestety pierwszą poroniłam, a w drugiej.. mój synuś urodził się za wcześnie i po dwóch tygodniach odszedł...

Tym razem jestem na cyklach bez Clo, Zeszły cykl trwał 29 dni, a Owu miałam 19. Tym razem Owu była 20 dc.. Dzisiaj mam 23dc, jesteśmy już po starankach :) I tu moje radosne pytanie.... Mam Duphaston, zastanawiam się czy brać go od dzisiaj, czy od jutra? Jestem poza granicami kraju, więc nie bardzo mam jak iść do swojego ginka.. Przylecę do Pl dopiero na początku października i zastanawiam się co zrobić z tym dupkiem?

Dzięki wielkie z góry za pomoc!

aneczek ja nie byłam na 3d...TYLKO NA ZWYKLYM usg...NIE BEdę wogóle robiła 3D...szkoda mi kasy...wolę cos Młodemu kupic:)

patu$ka nie miałam w tym cyklu nic zalecanego, bo byłam u gina jeszcze przed starankami.. Owu sprawdzam na testach, zawsze mi pokazywały dobrze.. niestety ja i mierzenie tempki - odpada.. Nie chciałam brać za wcześnie dupka, bo owulacja u mnie jest później. Więc zastanawiam się czy brać dupka dziś, czy lepiej jutro, tj 24 dc.. (owu była 20dc.
A dlaczego w ogóle chcę go brać - Bo jeżeli udało się, to wolałąbym pozostać z duphastonem do momentu założenia szwu u mnie, bo moja szyjka jest niewydolna.. A boje się, że bez niego mogę stracić dzieciątko ...

reklama
Do góry