reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ewcik ją też mam PCO. Owu była w pierwszym cyklu bez monitoringu. Teraz czekam na usg żeby zobaczyć co tam stworzyliśmy :)

reklama
Ewcik, też mam pco. Do tego miałam bardzo małe endometrium (5 mm). W cyklu wcześniej (jedyny cykl monitorowany) pęcherzyki nie rosły jakoś szczególnie (w 12 dc największy miał 15 mm). I przy tym wszystkim udało się zajść w ciążę. Pco niczego nie przesądza. Zresztą jak powiedział lekarz, który robił mi ostatnio usg, lekarze często diagnozują pcos, czasem wystarczy im jeden hormon nie tak. Ponoć to źle a ja mu "nie wyglądam na pco". Ciekawe..
Clo działa cuda :) ja się do tego czułam zupełnie dobrze po tym.

no ja mam nadzieje ze u mnei w końcu będzie jakiś "czysty" cykl z clo...mam na mysli ze nic nie przeszkodzi, bo za pierwszym razem jak zaszlam w ciąże, to nie wiedząc ze jestem w ciązy zrobiłam rentgen i rezonans na kręgosłup bo mialam klopoty, na drugi dzień dostalam krwawienia...i rownierz dowiedzialam się ze byam w ciązy (wyniki bety tu sa po 4 dniach)
za drugiem cyklem nie zdązyam męzowi wskoczyc do łozka na jajeczkowaniu, teraz będzie trzeci cykl i moze tez nie zdąze...wiec mam nadzieje, że listopad będzie tym miesiącem, gdzie w końcu bez przeszkód będę mogla cale jajeczkowanie obserowowac i wybrac ten moment najodpowiedniejszy !!! :):)

królowo dramatu - trzymaj kciuki:))i gratuluje !!!!!

Hej Kobitki - widzę dzielnie Tu działacie ..Jestem strasznie zmęczona ,ale obiecuję jutro nadrobić :)za niecałą godzinkę moja ciąża oficjalnie zostanie uznana za donoszoną :-D
a miałam się wstrzymać do 34 tc a tu proszę! :-)
Dobranoc :) Jutro rano na pewno do Was zajrzę ;-)

Czesc dziewczynki;)))

Daaawno mnie tu nie bylo:tak: Ale wpadlam sie pochwalic, ze JESTEM W CIAZY;D Udalo sie w cyklu po odstawienu CLO i odpuszczeniu totalnie ;D Wkurzylam sie, ze tyle czasu sie nie udawalo i powiedzialam ze mam wszystko gdzies:-p Przytulanko bylo tylko 3 razy w cyklu , wiec spisalam go na straty a tu prosze;)))
Wczoraj bylam u gina, narazie widac tylko pecherzyk, dostalam dupka i nakaz oszczedzania sie;) Za 2tyg kontrola i mam nadzieje, ze zobacze malenstwo i serduchooo;) Trzymajcie kciuki;) Jak bede miala czas to was przejrze i zobacze co u was slychac;))

Kami - super ze dotrwalas juz tak daleko;) A mowilam, ze tak bedzie;) No to teraz corcia moze bezpiecznie wychodzic;)))

Kasienkadg gratulacje :-)
Sorki dziewczyny, że tak mało się udzielam, ale źle się pisze jedną ręką leżąc na boku :-(
Powodzenia wszystkim staraczkom

reklama
kasienkadg gratulacje!!!:-):-):-) mam nadzieje, że coraz więcej będzie takich nowin :)) trzymam kciuki&&&&

W ogóle nie mogłam dzisiaj spać:wściekła/y: tak mnie bolą sutki i trochę mrowieją cale piersi.. dopiero jak założyłam stanik to usnęłam. chyba będę testować w niedziele rano, chyba powinno już wyjść w 28dc. Im bliżej tej niedzieli, tym bardziej się stresuje:-p

Do góry