reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ikasia- Dobrze,że jestes :)
Kruszka- Skurcze łapią , ból krocza też,ale są słabsze niż były ;-)
hehe teraz jak mała dostała pozwolenie na opuszczenie brzuszka to jej się odechciało wychodzić:-p
nie no niech posiedzi jeszcze ze 2 tyg.i sie zbiera bo ma juz 3 kg a mam zamiar Ja urodzić jakoś :-D i nie ukrywam ,ze jest mi juz bardzo ciężko :zawstydzona/y:

reklama
Kruszka to w sumie taka dieta jaką ja teraz trzymam. Po anoreksji w ogóle mam problemy z utrzymywaniem wagi nawet przy pilnowaniu diety...Nie zdziwię się jak się jeszcze rozrosnę w ciąży:crazy: U mnie pierwszy dzień minął bez dufka i nie mam plamień. Jest dobrze, tylko ten brzuch... Czemu nawet no spa nie pomaga???Za coooo!!??:sad:

hej dziewczyny! Przepraszam z atak długą ciszę, ale po ostatnim nieudanym cyklu rzuciliśmy się z mężem w wir pracy i co wieczór padam na pysk.. :( byłam u gina 11dc i pęcherzyk miał już 22mm:szok: byłam w szoku bo ostatnio lewy jajnik zawiódł a tu taka niespodzianka.. dostałam horagon 10000j. dziś znowu byłam u gina (13dc) i pęcherzyk nie pękł..:crazy: 27mm, ale gin tak mnie dźgnął aż podskoczyłam z bólu. później bolał mnie jajnik przez pół dnia, ale myślę że pękł nareszcie.. jutro znowu na kontrol.. jeśli teraz nam się nie uda to mam iść zrobić badanie drożności jajowodów.. nie wiem na czym to wogóle polega i strasznie się boję. Jak na złość dostałam niezłą ofertę pracy i z jednej strony to niezła okazja, a z drugiej bardzo bym chciała mieć dzidzie.. warunki mamy no i szkoda tyle czsu starań, brania tych wszystkich leków i pieniędzy.. nie wiem co robić:(((( wogóle mam doła.

Trzymam kciuki za wszystkie starające się!&&&&&&&&&&&&& i za te które już oczekują maleństwa:)))) &&&&&&&&&&&&

Karla i jak pękł?
Mnie dziś w nocy znów obudził straszny ból w podbrzuszu. Nalykalam się no spy i jakoś dałam radę ale dziś cały dzień też boli. Jeśli to okres to niech już się zacznie bo oszaleje. :(

byłam dziś rano u gina i pęcherzyk pękł.. to dobrze, ale gina zmartwiła śluzówka która ma 8mm a powinna mieć 11mm. no ale zobaczymy.. mogłoby się w końcu udać!:-p

Błonka no to mnie teraz pocieszyłaś! :) Może się uda :)
mam brać luteinke do 25dc i zastanawiam się kiedy teraz testować?? czy jak odstawie luteinę to nie wywołam poronienia?? Ja już dziewczyny pogubiłam się w tym wszystkim..:szok:

reklama
Karla, ja też miałam 5 mm, wystarczyło :) duphaston brałam do 26 dc.

trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które testują!!!! Pachnąca zrób wreszcie ten test bo mnie stresuje to czekanie ;)

Jutro mam usg genetyczne, potwornie się boję. Przede wszystkim tego czy serce wciąż bije, a w drugiej kolejności co tam wyjdzie.. Starałam się o tym nie myśleć przez weekend ale trudno było. Na szczęście dzisiaj będzie trudny dzień w pracy więc będę miała się na czym skupić by nie myśleć o tym cholernym usg :/

Do góry