reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Po przemyśleniu, tak sobie kombinuję, że właściwie progesteron jest już bez sensu. I tak masz @. Może więc przejdź na te drugie. Tym bardziej, że masz je brać od 1dc.

reklama
aneczek ty masz łzy w oczach, a ja regularnie ryczę jak bóbr.:zawstydzona/y:

Królowa, tak, dowiedziała się o ciąży jak już zaczęła się akcja porodowa :tak:

pachnąca, podobno tak się zdaża że dostaje się okres podczas brania - ja też dostałam plamienia ostatniego dnia dufka. Licz jako 1dc

Pachnąca, a to jest już w pełni @ czy tylko plamienia? Bo jeżeli plamienia, to jeszcze czekaj. Ja mam plamienia takie konkretne od czwartku, a w środę brałam ostatnią luteinę i nie liczę tych plamień jako @. Dopiero od "żywej" krwi. Zresztą ja wiem kiedy jest mój pierwszy dzień @, bo mnie boli brzuch dość charakterystycznie.

Mavika, ja jestem ciekawa jak zareaguję kiedy się w końcu uda. Coś czuję, że wtedy ja będę ryczeć jak bóbr ze szczęścia.

hej Kobitki nie pisałam za wiele bo Mój M miał dwa dni wolnego i odpoczywaliśmy sobie ..Znaczy się przed wczoraj spałam do 13 ,a potem obiadek szybki a i wieczorkiem jechaliśmy na zakupy , za to wczoraj mieliśmy grila u teściów i jakoś nie było okazji napisać:sorry: .. Królowa jak ja Ci zazdroszczę tego Londynu i Paryża (korzystaj puki możesz) nas niestety nie stać na takie luksusy ,ale jak wrócę do pracy to na pewno pozwolimy sobie na wolne i jakiś wyjazd :-D (jeśli mogę zapytać gdzie pracujesz?)
Pachnąca- jeśli to @ konkretna to duphaston jest bez sensu i powinnaś wsiąść ten drugi lek..
Błonka-Co to za dziwny szpital ? :eek: "może wywołamy Pani poród dziś,a może jutro" no Ja tam bym ich rozszarpała jeszcze jak by powiedzieli,ze mają dużo roboty - a od czego oni są ?!
Kruszka,Aneczek,Mavika- Jak u Was ?
Uf mi dziecię zasnęło ,ale posprzątałam sobie cały domek więc już mało czasu na leniuchowanie zostało ,ale dobrze bo podług ze 2 tyg już nie myłam - kiedyś trzeba było to zrobić :)

U mnie po staremu - brak okresu. Do tego od 2 dni boli mnie kręgosłup w części piersiowej. Budzę się w nocy z bólu przy każdym przewrocie z boku na bok. :-(

Kamii, Ty powinnaś na pupę dostać! Masz się oszczędzać, a Ty sprzątasz. Oj oj. U mnie nic nowego. Plamienia jak były tak są. W czwartek po odstawieniu luteiny konkretnie się rozkręciły i tak do dziś, więc myślę, że jutro będzie @ :-( Ale żeby się trochę wyrwać z tego myślenia, planowania i liczenia dni cyklu, postanowiłam iść na całość i samodzielnie pofarbować sobie włosy :-) Do taj pory robiłam takie zabiegi u fryzjera, ale żal mi już tyle kasy wydawać i kupiłam farbę z firmy do której salonu chodzę i maźnęłam sobie :-) Nawet wyszło i jestem happy, że zaoszczędziłam ponad 100zł!!!

reklama
Do góry