reklama
mavika
Fanka BB :)
aneczek ty masz łzy w oczach, a ja regularnie ryczę jak bóbr.
Królowa, tak, dowiedziała się o ciąży jak już zaczęła się akcja porodowa
pachnąca, podobno tak się zdaża że dostaje się okres podczas brania - ja też dostałam plamienia ostatniego dnia dufka. Licz jako 1dc

Królowa, tak, dowiedziała się o ciąży jak już zaczęła się akcja porodowa

pachnąca, podobno tak się zdaża że dostaje się okres podczas brania - ja też dostałam plamienia ostatniego dnia dufka. Licz jako 1dc
aneczek1
Pachnąca, a to jest już w pełni @ czy tylko plamienia? Bo jeżeli plamienia, to jeszcze czekaj. Ja mam plamienia takie konkretne od czwartku, a w środę brałam ostatnią luteinę i nie liczę tych plamień jako @. Dopiero od "żywej" krwi. Zresztą ja wiem kiedy jest mój pierwszy dzień @, bo mnie boli brzuch dość charakterystycznie.
pachnąca
Dzieki za pomoc :-) zdecydowałam,ze nie wezme dzis tej ostatniej tabletki- to juz nie zrobi roznicy. A estrofem wezme jutro. Wg mnie jest to okres- skapy ale to żywa krew i brzuch boli. Pierwszego dnia zawsze mam slabe krwawienie..
K
kamii150
Gość
hej Kobitki nie pisałam za wiele bo Mój M miał dwa dni wolnego i odpoczywaliśmy sobie ..Znaczy się przed wczoraj spałam do 13 ,a potem obiadek szybki a i wieczorkiem jechaliśmy na zakupy , za to wczoraj mieliśmy grila u teściów i jakoś nie było okazji napisać
.. Królowa jak ja Ci zazdroszczę tego Londynu i Paryża (korzystaj puki możesz) nas niestety nie stać na takie luksusy ,ale jak wrócę do pracy to na pewno pozwolimy sobie na wolne i jakiś wyjazd
(jeśli mogę zapytać gdzie pracujesz?)
Pachnąca- jeśli to @ konkretna to duphaston jest bez sensu i powinnaś wsiąść ten drugi lek..
Błonka-Co to za dziwny szpital ?
"może wywołamy Pani poród dziś,a może jutro" no Ja tam bym ich rozszarpała jeszcze jak by powiedzieli,ze mają dużo roboty - a od czego oni są ?!
Kruszka,Aneczek,Mavika- Jak u Was ?
Uf mi dziecię zasnęło ,ale posprzątałam sobie cały domek więc już mało czasu na leniuchowanie zostało ,ale dobrze bo podług ze 2 tyg już nie myłam - kiedyś trzeba było to zrobić

Pachnąca- jeśli to @ konkretna to duphaston jest bez sensu i powinnaś wsiąść ten drugi lek..
Błonka-Co to za dziwny szpital ?

Kruszka,Aneczek,Mavika- Jak u Was ?
Uf mi dziecię zasnęło ,ale posprzątałam sobie cały domek więc już mało czasu na leniuchowanie zostało ,ale dobrze bo podług ze 2 tyg już nie myłam - kiedyś trzeba było to zrobić
aneczek1
Kamii, Ty powinnaś na pupę dostać! Masz się oszczędzać, a Ty sprzątasz. Oj oj. U mnie nic nowego. Plamienia jak były tak są. W czwartek po odstawieniu luteiny konkretnie się rozkręciły i tak do dziś, więc myślę, że jutro będzie @ :-( Ale żeby się trochę wyrwać z tego myślenia, planowania i liczenia dni cyklu, postanowiłam iść na całość i samodzielnie pofarbować sobie włosy :-) Do taj pory robiłam takie zabiegi u fryzjera, ale żal mi już tyle kasy wydawać i kupiłam farbę z firmy do której salonu chodzę i maźnęłam sobie :-) Nawet wyszło i jestem happy, że zaoszczędziłam ponad 100zł!!!
reklama
Podziel się: