reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie powtarzałam. Zrobiam dziś test lh, bo pomyślałam, że może faktycznie mam już 10 dc, do tego taki śluz o konsystencji za przeproszeniem gluta, ale wyszedł negatywny...

Ja zawsze mówię, że póki nie ma @ to jest nadzieja :-) Chociaż moja sobie poszła kiedy rozkręciły mi się wczoraj plamienia. Ale ja tak mam ostatnio właśnie przed @. Ale Tobie Mavika życzę, żeby Twoje wskazywały na 2 kreski :-)

Dziękuję, ale nie liczę na to. Najbardziej przez to, że z biustem nie dzieje się absolutnie nic. Myślę, że toprzez zbyt małą dawkę dufka...

Mavika wiekszośc z nas nic nie miała z biustem ani z niczym od razu. Rzadko kiedy da sie wczesniej jakies objawy zaobserwować. Ja jeszcze tydzień po zrobieniu testu czułam się jakbym miała okres a nie była w ciązy tak więc głowa do góry!!!! Bardzo czesto przed @ mnie bolał biust a 3w marcu nic - po prostu nic. Nie mogłam uwierzyc że się udało bo tez myslałam że to od razyu sa objawy i od razu biust i jeszcze brzuch najlepiej:))))

heloł dziewczyny

ja dziś na "urlopie" bo musiałam z młodym iść na kontrolę wzroku, następna za 3 lata :-D wszystko wyszło ok
no ale odczekać musieliśmy swoje, a najlepiej bo babcia przed nami weszła, my byliśmy długo sami, przyszła druga babuleńka, taka ciuchutka i siedziała sobie spokojnie na ławeczce, a potem przyszła "emerytka" [akurat byliśmy w toalecie, a moja siora pilnowała kolejki] i hehe ja podchodzę i słyszę jak siora tłumaczy że jeszcze ja z małym czekamy [mieliśmy na 9, a był już kwadrans po] podchodzimy, a babka zaczyna gadkę, że kto po kim, ja mówię że teraz my wchodzimy, a ona że "może ja będę pierwsza?" ja do niej że nie, bo my byliśmy pierwsi, a poza tym dziecko już mi się niecierpliwi [siedzieliśmy już tam z pół godziny] a ona "na którą pani ma?" ja że na 9, a ona "aha, bo ja na 9.45" no i przestała się wpychać, za to jak byliśmy w gabinecie to emerytka nr 2 się pojawiła i lekarka miała powieszona tablicę na drzwiach, lekarka pokazuje młodemu na tablicy a ta pcha drzwi, lekarka blokuje a ta dalej pcha, lekarka otworzyła i do niej że ma czekać, bo pacjent jest w środku i jej prosto w twarz zamknęła drzwi w połowie słowa ;-)

błonka czekamy na wieści i kciuki zaciśnięte :-D

Mavika, ja mam maksymalną dawkę luteiny (2 x 2 tab.) i nie czuję, żeby na mnie jakoś to wpływało. Nie mam żadnych dolegliwości. A z tym biustem to chyba nie jest jakiś wyznacznik. Jedynym najpewniejszym jest @ lub jej brak.

No to teraz kwestia tego czy to plamienie to był okres czy nie. Jak nie to albo ciąża, albo coś mi się permanentnie pochrzaniło. Ty aneczek też powinnaś pogadać z lekarzem o tych plamieniach.

Fioletowa, staruszkowie są najlepsi w kolejkach u lekarza czy gdziekolwiek. Na poczcie kiedy bym nie poszła jest jakieś starcie kto gdzie stoi i po co. Mój lekarz też raz taką babuleńkę wywalił z tekstem "NO gdzieeeee!" :D

reklama
Helow :) u mnie proba z oksy udana, skurcze sie pisaly regolarne, do tej pory cos tam twardnieje... Po obchodzie sie dowiem czy podadza mi jutro na wywolanie czy w niedziele... Maz mi cos z telefonem zrobil i moge do was zagladac , cieszycie sie? :p

Do góry