reklama
G
gość 94049
Gość
Witajcie,
Błonka pisała, ze zostaje w szpitalu i tak jak myślała będzie próba z oksytocyną.
Błonka jesteśmy z Tobą i Zosieńką &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Błonka pisała, ze zostaje w szpitalu i tak jak myślała będzie próba z oksytocyną.
Błonka jesteśmy z Tobą i Zosieńką &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny, wpadłam się pożegnać na kilka dni - lecimy w końcu na kilkudniowy urlop
we wtorek wracamy.
&&&&&& za Błonkę, kiedy wrócę Zosia będzie już z nami
Biorę ze sobą na wszelki wypadek opakowanie duphastonu, liczę że nic się nie będzie działo i nie będę musiała znów go brać ale lepiej być przezornym
Może uda gdzieś mi się dorwać internet to zajrzę do Was, jestem strasznie ciekawa newsów błonkowo-Zosiowych
Ściskam Was mocno i do zobaczenia!
&&&&&& za Błonkę, kiedy wrócę Zosia będzie już z nami
Biorę ze sobą na wszelki wypadek opakowanie duphastonu, liczę że nic się nie będzie działo i nie będę musiała znów go brać ale lepiej być przezornym
Może uda gdzieś mi się dorwać internet to zajrzę do Was, jestem strasznie ciekawa newsów błonkowo-Zosiowych
Ściskam Was mocno i do zobaczenia!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć dziewczyny ..
pisałam od rana z Błonką ..
przyjęli Ją do szpitala...miała ktg które nie wykazało żadnych skurczy..
miała miec test oxy ..ale własnie mi napisała,że zmiana planów i zamiast oxy ma mieć test uczuleniowy.....
co 2 h ktg i nic wiecej ..czekają do jutra..
nie wiem co za test uczuleniowy
Fioletowa usciski dla 3latka
)
pozdrawiam
pisałam od rana z Błonką ..
przyjęli Ją do szpitala...miała ktg które nie wykazało żadnych skurczy..
miała miec test oxy ..ale własnie mi napisała,że zmiana planów i zamiast oxy ma mieć test uczuleniowy.....
co 2 h ktg i nic wiecej ..czekają do jutra..
nie wiem co za test uczuleniowy

Fioletowa usciski dla 3latka
pozdrawiam
mavika
aneczek1 chyba nie bo robiłam wczoraj test ciążowy i jedna kreska tylko...Co prawda nie wiem jakie mam cykle ale w 31dc powinno już coś chyba wyjść. We wtorek idę do mojej gin, albo do tego czasu coś się rozkręci albo ona mi powie co jest grane. Na razie jestem jak bomba zegarowa. Siedzę, za nic się nie mogę zabrać tylko ryczeć mi się chce nie wiem dlaczego 

Królowo, wypoczywaj, jak wrócisz to ja pojadę
Królowo, wypoczywaj, jak wrócisz to ja pojadę
reklama
aneczek1
Mavika, faktycznie jak nie masz regularnych cykli, to trudno strzelać, ale może na wszelki wypadek powtórz przed wizytą u lekarza test. W końcu jak cykl jest długi, to może wcale w 31 dniu nie wykazać. Dziewczyny piszą, że im wykazywały w 34, 35 dniu, więc wczoraj mógł jeszcze nie wyczuć. Ja postanowiłam nie robić testów póki mi się @ nie spóźni. A jeżeli chodzi o mojego lekarza, to się zawiodłam :-( Podszedł do moich plamień bardzo obojętnie. Raczej zbagatelizował,a na moje pytanie czy jak mam plamienia, to mogę już wykluczyć ciążę, to powiedział, że absolutnie nie, bo kobiety w ciąży mają nawet "okres" i to o niczym nie świadczy. No niby tak, ale to jest w końcu jakieś zagrożenie?! Wkurza mnie to, że płacimy co miesiąc jakieś śmieszne składki, żeby mieć bezpłatną opiekę lekarską, a jak się idzie do lekarza na nfz, to traktują człowieka jak zło konieczne, więc i tak się decyduje na wizyty prywatne.
Kath, trochę to jak science fiction, nie mam przekonania do takich rzeczy. Ale w końcu świat idzie do przodu, więc czemu się dziwić.
Kath, trochę to jak science fiction, nie mam przekonania do takich rzeczy. Ale w końcu świat idzie do przodu, więc czemu się dziwić.
Podziel się: