reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
hej

błonka trzymam kciuki, heh jak urodzisz dziś to będziesz miała dokładnie taką sytuację jak ja - termin na 30 lipca, a poród 9 sierpnia

a ja mam dziś urodzinowo w domu - mój mały kończy 3 lata :-D

reklama
Witajcie,
Błonka pisała, ze zostaje w szpitalu i tak jak myślała będzie próba z oksytocyną.

Błonka jesteśmy z Tobą i Zosieńką &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Błonka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie nadal bez okresu, za to z bólem i zwrotami głowy od samego rana.

Cześć Dziewczyny, wpadłam się pożegnać na kilka dni - lecimy w końcu na kilkudniowy urlop :) we wtorek wracamy.

&&&&&& za Błonkę, kiedy wrócę Zosia będzie już z nami :)

Biorę ze sobą na wszelki wypadek opakowanie duphastonu, liczę że nic się nie będzie działo i nie będę musiała znów go brać ale lepiej być przezornym :)

Może uda gdzieś mi się dorwać internet to zajrzę do Was, jestem strasznie ciekawa newsów błonkowo-Zosiowych :)

Ściskam Was mocno i do zobaczenia!

Błonka!!!!!!!!!!!! Bądź dzielna!!!!!!!!!!!! Krzyczę, ale może usłyszy ;-)
Mavika, a test z krwi? Albo zadzwoń do lekarza może..? Może coś jest na rzeczy ;-)

cześć dziewczyny ..

pisałam od rana z Błonką ..
przyjęli Ją do szpitala...miała ktg które nie wykazało żadnych skurczy..
miała miec test oxy ..ale własnie mi napisała,że zmiana planów i zamiast oxy ma mieć test uczuleniowy.....
co 2 h ktg i nic wiecej ..czekają do jutra..

nie wiem co za test uczuleniowy

Fioletowa usciski dla 3latka ;))

pozdrawiam :)

aneczek1 chyba nie bo robiłam wczoraj test ciążowy i jedna kreska tylko...Co prawda nie wiem jakie mam cykle ale w 31dc powinno już coś chyba wyjść. We wtorek idę do mojej gin, albo do tego czasu coś się rozkręci albo ona mi powie co jest grane. Na razie jestem jak bomba zegarowa. Siedzę, za nic się nie mogę zabrać tylko ryczeć mi się chce nie wiem dlaczego :(:(:(:(:(

Królowo, wypoczywaj, jak wrócisz to ja pojadę :)

reklama
Mavika, faktycznie jak nie masz regularnych cykli, to trudno strzelać, ale może na wszelki wypadek powtórz przed wizytą u lekarza test. W końcu jak cykl jest długi, to może wcale w 31 dniu nie wykazać. Dziewczyny piszą, że im wykazywały w 34, 35 dniu, więc wczoraj mógł jeszcze nie wyczuć. Ja postanowiłam nie robić testów póki mi się @ nie spóźni. A jeżeli chodzi o mojego lekarza, to się zawiodłam :-( Podszedł do moich plamień bardzo obojętnie. Raczej zbagatelizował,a na moje pytanie czy jak mam plamienia, to mogę już wykluczyć ciążę, to powiedział, że absolutnie nie, bo kobiety w ciąży mają nawet "okres" i to o niczym nie świadczy. No niby tak, ale to jest w końcu jakieś zagrożenie?! Wkurza mnie to, że płacimy co miesiąc jakieś śmieszne składki, żeby mieć bezpłatną opiekę lekarską, a jak się idzie do lekarza na nfz, to traktują człowieka jak zło konieczne, więc i tak się decyduje na wizyty prywatne.

Kath, trochę to jak science fiction, nie mam przekonania do takich rzeczy. Ale w końcu świat idzie do przodu, więc czemu się dziwić.

Do góry