reklama
UU jestem dzisiaj pierwsza - pewnie kazda z Was śpi jeszcze słodko - ja do pracy niestety na 13:00 ale tylko na chwilke.
Dzisiaj 20 dc temp nadal 37,3, brzuch nadal ciągnie, codziennie tylko sprawdzam czy to nie @ przypadkiem ale skoro tem. taka wysoka to jeszcze nie
Błonka trzymam kciuki.
Alebur - mam nadzieję że noc byla owocna.
Dzisiaj 20 dc temp nadal 37,3, brzuch nadal ciągnie, codziennie tylko sprawdzam czy to nie @ przypadkiem ale skoro tem. taka wysoka to jeszcze nie
Błonka trzymam kciuki.
Alebur - mam nadzieję że noc byla owocna.
lkasia
Fanka BB :)
Dzien Dobry Dziewczynki, bardzo dawno mnie tu nie bylo...u mnie wszystko po straremu, teraz mam 15 dc...na pewno jestem juz po owu, bo byla kolo 10-11 dc...bardzo wczesnie w tym cyklu...tzn wtedy wyszedl pozytywny wynik testu owu....dupka postanowilam nie brac w tym cyklu...nie wiem czy dobrze, ale chce odpoczac...narazie z jakichkolwiek objawow u mnie to bardzo duzo sluzu...generalnie kisiel w majtkach ciagle
a jaki ma byc sluz na dzidzie? ja w sumie nie sprawdzalam i nie wiem czyw ogole go mam......... z reszta kazda ma inny jedna ma sucho inna ma mokro... a ja dalej chorusia wzielam apap i mam tabsy do ssania na gardlo wygrzeje sie i moze jakos przejdzie
chyba jestem juz po owu nic mnie nie boli jest git
chyba jestem juz po owu nic mnie nie boli jest git
wiecie co zapomnialam napisac... wczoraj jak jechalam na inseminacje minelismy 2 trupy... kolo jednego jechalismy i widzialam go z 2 metrow.. jakis facet sie z mostu rzucil.. az sie korek maly zrobil ;/ a jak wracalismy to widzielismy wypadek straszny i karawan juz stal... okropienstwo... a wiecie co moj emek powiedzial? "ktos tych ludzi musi zastapic.." i mi sie tak dziwnie zrobilo...
reklama
cześć dziewczynki, ja dalej choruje ale co to za chorowanie jak musiałam zrobic zakupy, posprzątać, pranie zrobić, my baby mamy przekichane.
Błonka nadzieja w Tobie na dobrą nowinę, tylko niech to przeziębienie minie. Pamiętaj tylko zeby nie brac gorącej kąpieli ani nie moczyć nóg w gorącej wodzie bo to może zaszkodzić zagnieżdżającej sie fasolce. A z śluzem to bywa różnie, jedne maja gęsty biały, drugie mają żółty a ja jak zaszłam w ciąże to miałam żółtawy ciągnący i w dużych ilościach. Każda z nas inaczej ma w zależności od hormonów pewnie.
Gryzoń tempka obiecująca, musi być dobrze
Ikasia kisiel najbardziej wskazany:-) &&&&& za dobre wiadomości
Błonka nadzieja w Tobie na dobrą nowinę, tylko niech to przeziębienie minie. Pamiętaj tylko zeby nie brac gorącej kąpieli ani nie moczyć nóg w gorącej wodzie bo to może zaszkodzić zagnieżdżającej sie fasolce. A z śluzem to bywa różnie, jedne maja gęsty biały, drugie mają żółty a ja jak zaszłam w ciąże to miałam żółtawy ciągnący i w dużych ilościach. Każda z nas inaczej ma w zależności od hormonów pewnie.
Gryzoń tempka obiecująca, musi być dobrze
Ikasia kisiel najbardziej wskazany:-) &&&&& za dobre wiadomości
Podziel się: