reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
iza dobrze ze jestes drozna :) ja bym sie cieszyla, moze zmien ginekologa i na jajeczka wez ovitrelle? nie wiem na jakim etapie jestes... moze warto oplacic te 2 cykle jeszcze z clo i monitoringiem i moze jakis zastrzyk, a potem bedziesz sie martwic.. ja sama nie mam kasy.. teraz na droznosc i na inseminacje bede chodzic po babciach.. bo niestety 2000 nie mam :( a na nfz tego mi tu nie zrobią
Słonko ja juz od 7 lat walcze z syndromem luff ( jajeczka słabo rosna nie pekaja i wracaja ) po clo kilka miesiecy było ok rosły i same pekały i wiele cyklów juz sprawdzałam ale rezultatów nie ma jak widac. Nie mam tak po prostu "luźnej" gotówki zeby wywalić 150 zł na wizyte, tym bardziej ze po clo musze isc na monitoring, który kosztuje 220 zl i mój K chodzi co 3 miechy na badanie nasienia do niego czyli 150+90, wiec tez nie mało :((
den83 ja nie miałam znieczulenia przy hsg:no::no:

reklama
ankaa02 duża jest Twoja wiara:) Ja soją też wymodliłam w Częstochowie, dla mnie to miejsce cudów, tam jest zupełnie inna atmosfera. Po roku wróciłam i byłam już w 8 mcu:) potem z prawie roczną Julą. W tym roku tez pojedziemy i będziemy się modlić o rodzeństwo dla łobuza:) Postanowiliśmy pojechać tam co roku , jako podziekowanie:)
Jak będziesz w Czechach to szepnij też słówko za mnie.
Błonka przykro że się nie udało ale może drożność coś wyjaśni.
Iza pamietamy cię kochana. Chyba dobrze że jajowody drożne. Trzymam kciuki z aCiebie.

Dziewczyny czy to na tym wątku jedna z nas wstawiała link z formularzem na bezpłatne badania genetyczne. Obiecałam znajomej i nie moge znaleźć strony?

dentico ja nie.. nie widzialam tego tutaj nawet...
a podnosze pytanie bo na googlach chyba nie umiem szukac, czy ktoras wie jaka jest roznica droznosci z rtg a pod usg? podobno mniej boli... ja mam miec to pod usg ..

witajcie kochane, taka jestem zalatana że nie mam czasu wiele to zaglądnąć, jakoś smutno się tu zrobiło na forum od wczoraj. Nawet nie wiem co pisać, każda z nas ma jakieś swoje małe tragedie i duże zmartwienia. Widzę że Wy tak jak ja modlicie się, wiara strasznie umacnia i daje nadzieję. Mi jeśli teraz uda się zaciążyć to dzięki Ojcu Świętemu JP2, do Niego własnie kierowałam prośby z macierzyństwem bo już wielu osobom pomógł. Jedna kobieta z mojej okolicy 10 lat się starała i stwierdziła że jedyną deska ratunku jest właśnie modlitwa do Ojca Świętego i po 9 miesiącach urodziła synka, więcej dzieci już potem nie miała.

no tak.. mam nadzieje ze to nie ja wprowadzilam taki nastroj.. Myśa a zrobilas ten test w koncu? czuje ze beda 2 krechy... ja juz nie wiem czego sie chycic zeby spelnic nasze marzenie... na pielgrzymke sie wybieralismy juz b.dlugo wiec moze w tym roku sie uda :)

dentico ja nie.. nie widzialam tego tutaj nawet...
a podnosze pytanie bo na googlach chyba nie umiem szukac, czy ktoras wie jaka jest roznica droznosci z rtg a pod usg? podobno mniej boli... ja mam miec to pod usg ..

pod usg jest mniej niebezieczne nie jest clzowiek naswietalny jak przy zdjeciach rtg -ja taka roznice znam

Myśa ja też modlę sie właśnie do naszego Kochanego JP2:)
A ja dziś mam kolejny dzionek że mnie tak boli brzuchol:( i lada dzien pojawi sie @ bo dziś kolejny objawik @ zalało mnie sluzem ,a właśnie macie też tak że przed @ macie dużo białego śluzu takiego wodnistego

reklama
ja to w ogóle nie kumam o co chodzi z tymi laparo cos tam i coś tam, ale mnie też może to czekać bo jestem po ciąży pozamacicznej i ginka wspominała że pewnie trzeba zrobić drożność.
Błonka zrobiłam dzisiaj test chmurkowy z rana i chmurka wyszła na górze a jutro robie teściora normalnego i zobaczymy, będę się wpatrywać w ten test dopóki nie wypale oczami drugiej kreski(jak laserem):-)

Do góry