reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
dziewczyny! a ja sie wzielam za pranie i prasowanie ubranek. wszystko było dobrze dopoki mój mąż wszedł do pokoju i na mój widok z żelazkiem zapytał- Czy sie to wszystko nie zakurzy???no wiec zdembialam:baffled: i odpowiedzialam ze chyba nie:baffled:
dlatego pisze do was czy wy tez juz poprałyscie i poprasowałyscie ubranka swoim maluszka i czy to rzeczywiscie nie za wczesnie?

wracajac do tematu stanikow to zgadzam sie ze kazda z nas musi sprobowac bo pewnie kazdej bedzie wygodnie w czyms innym:tak: ja jestem zachwycona tym triumphem i na pewno kupie z tej kolekcji jak beda wieksze:tak:

ja dziś wzięłam sie za pranie ubranek, ale dlatego że kupiłam właśnie pakę używanych z allegro ale w idealnym stanie!!! no i przeprałam od razu wszystko, ale myślę że jak się już urodzi mała to zagnam męża żeby przepłukał jeszcze te najpotrzebniejsze rzeczy, które będziemy używać od razu:-) a teraz czyściutkie niech czekają w szafce:-)

no ja poprałam bo pokoik juz prawie urządzony tzn meble juz stoja i tekie puste:happy: to pomyslalam ze jkuz czas oproznic nasza szafe i poukładac w malym pokoju. Tak sobie mysle ze zobacze na poczaktku lipca czy sa czysciutkie bo teraz ładnie pachna:-D to co mam poprane to wyprasuje i juz beda czekac a to co czeka na pranie to niech jeszcze poczeka he he:-D

To zdjęcie złozonego łozeczka na tle nowej tapety :-))
]ImageShack® - Image Hosting
obraz247qv1.th.jpg
[/URL]

Pozatym narazie pusto, bo dopiero powoli zbieram się do kupowania innych potrzebnych rzeczy. A ten pokoik to też nasza sypialnia, mamy małe 2 pokojowe mieszkanko, więc narazie mała będzie spała z nami.

kicrym ja dokładnie zrobilam to samo co ty dzis tyle ze podczas weekendu majowego.
poprałam i poprasowałam wsadziłam do pudła i niech sobie już tak czeka.
myślę, że kurzyć się nie będzie w pudle więc po raz kolejny prac nie będę:-)

jutro męża biorę na shopping
będę patrzeć za:
łóżeczkiem i komodą z przewijakiem
wanienką
wózkiem
na razie jednak bez kupowania bo czeka nas przeprowadzka na koniec miesiąca:-(
niestety wlasciciel mieszkania które wynajmujemy ma na nie kupca wiec tułaczka, znowu w wynajętym a nasze własne dopiero zakupione i całe do remontu
przed Tymnkiem się niestety nie wyrobimy - nie ma szans
ale cóż życie to nie je bajka:tak:
na walizkach i do tego wiecznie migrując (dopiero od 7 miesięcy na śląsku);-)

Pabla, pokoik z łóżeczkiem prezentuje się ślicznie!:) Ja będę prać najwcześniej za tydzień-dwa; akurat komoda będzie zrobiona....jak obiecuje mąż, ale przytargał właśnie wiertarkę więc szanse wzrastają :p A i ja powinnam już dojść do siebie, po tym cholernym Fenoterolu. Myślę, że można prewencyjnie co najwyżej w folię zawinąć, żeby zapachu nie potraciło i do lipca dotrzyma (obym i ja dotrzymała:))

pabla ja tez mam małe mieszkanko z 2 pokojami:tak:ale ten mały to od dawno jest graciarnia wiec my sie przenieslismy ze wszystkim do duzego a mały juz wytapetowany czeka na Kubusia:tak:

dzisiaj idziemy do sklepu po łóżeczko- czekam na męża aż przyjedzie z pracy. No ciekawe czy cos wybiore:baffled:

survivor dotrzymasz do konca:tak:juz nie duzo czasu zostało:tak:teraz lezec ,odpoczywac i regenerowac siły na lipiec he he

reklama
jak juz pierzecie to mozna przeciez popakowac w reklamowki czy worki zeby sie nie zakurzylo ;-) ladnie poskaldane nie powinny sie pogniesc;
pabla fajny pokoik :tak:

Do góry