reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kamu, zakupy super, pozazdrościć tylko :-)
A torba....ja myśle zrobić to w przyszłym tygodniu, chyba że w weekand sie zbiorę. No ale juz trzeba powoli bo to nic nie wiadomo.

reklama
Kamu bardzo ładne zakupy :-)
A torba faktycznie pokaźna. Jak przy pierwszym porodzie miałam taka, to ... połozna dziwnie sie na mnie popatrzyła:-D:-D:-DA teraz mam o połowe mniejszą i mąż pyta się z czego to wynika, że wtedy miałam prawie plecak ze stelażem a teraz taka mała torba;-):-D

Faktycznie torba jest spora trochę mnie irytuje że ona taka wielka,fakt że sporo tam jeszcze miejsca.Ale nie mam mniejszej torby.Może jak moi rodzice przyjadą z wczasów to wezmę od nich bo chyba mają jedną taką mniejszą.Wczoraj próbowałam spakować się w taka małą.Ale jednak podkłady,pampersy i ręczniki zajmują sporo miejsca.Reszta już nie tak dużo.Jak w tamtym roku leciałam na wczasy to miałam mniejsza torbę:-) Tylko jej nie chce brać bo ona jest taka jak by plastykowa na kółkach i przy otwieraniu i zamykaniu dosyć głośna jest.

kamu zakupy śliczne!co do torby to ja tez mam nie za mała he he!ale usprawiedliwiam sie tym ze przeciez te podkłądy i pieluchy poporodowe zajmuja tyle miejsca ze musze taka miec he he!dla dziecka mam osobna reklamowke z pampersami i chusteczkami bo to juz nie weszlo hihi

Kamu zakupy świetne:-) torbę mam podobnej wielkości co Twoja i na razie wrzuciłam tam parę rzeczy i już jest ciasno:zawstydzona/y:;-) aż się boję reakcji personelu medycznego jak zobaczą mnie z moim bagażem:-p:laugh2:

Kamu super zakupki. Ja tez mam wózeczke Coneco tylko V3, ale one tylko stelarze maja inne, a foteliki takie same - mój jest czerwony.

ja tez się boje, że wywalą mnie ze szpitala z moją torbą - jest wielka, ale nie mam mniejszej i ta w sumie do połowy jest pusta.

Kamu widze ,ze Maksiu ma juz full wypas i wszystko pod kolor.Super sie wszystko prezentuje:tak:
Kate posciel super:tak:
Moja torba tez nie duzo mniejsza i juz sie prawie nie domyka,juz wyjelam pieluchy tetrowe i recznik dla dzidzi,bo nie trzeba brac,a mam jeszcze zamiar wszadzic tam wode mineralna,bo napewno sie przyda.Tak w ogole to zamierzam jeszcze raz sprawdzic,czy wszystko zabralam i tu sie sprawdzi przepowiedznia mojej mamy i Krzyska,ze jeszcze sie bede 100 razy przepakowywac(no 100 to moze przesada,to bedzie dopiero drugi raz:-D)

dziewczyny a kupujecie jakies mleczko modyfikowane,w razie jakbyscie nie mialy pokarmu?Moze warto by bylo sie zaopatrzyc chociaz w male pudeleczko:confused:No i jak to jest w szpitalu,jak np mama nie ma pokarmu to czym sie malenstwo karmi,trzeba miec swoja mieszanke?

Madzia chyba nie jest potrzebne to mleko
jak coś to nie problem wysłac męża aby zakupił
mijemy nadzieję, że nasze piersi się otworzą i będziemy miały własny pokarm:-)

reklama
Do góry