reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

:) Oo ja też mam parę kocyków ale raczej już się dla dzidzi nie nadają.
wanienkę też miałam ale wyrzuciliśmy ją bo była taka emaliowana. Fajna, tylko duża ciężka i nieporęczna.
Co więcej, mamy też na strychu łóżeczko bo mama nie pozwoliła go wyrzucić :-)

reklama
ja ciuszki dostałam od koleżanek kilka kupiłam sama ale reszte no to juz z mezem wybieraliśmy no i mamy nowe. Także nic po mnie nie zostało bo mama porozdawała wszystkie psrzęty sąsiadkom i koleżankom he he no la eja sie ciesze bo miałam ta radoche kupowania. Co do laktatora to ja mam aventu.

Beaa kore w Polsce kupilam,nie wiem czy tu sie da takie cudo wynalezc,chociaz tak samo myslalam jak mialam kupic wiesiolek i ta herbatke z lisci malin,a znalazlam w Holland&Barrett.Moze tam zajrzyj.

Podobno kora w sklepach zielarskich jest :)
ale ja myślę sobie, że jest też na dąbku niedaleko domciu bo dąbek łatwiej znaleźć
niż sklep z ziółkami. Tu chodzi o garbniki więc taka naturalna będzie ok.

Zazdroszczę wam trochę tych itemków z dzieciństwa. Ja nie mam nic bo byłam najstarsza z kuzynowstwa i wszystko się rozeszło buu.
A nie, mam opaskę z rączki ze szpitala :) ale to się synkowi raczej nie przyda.

Roni - zakochałam się w tym Twoim leżaczku:-) Czy on ma też funkcje leżenia i siedzenia?? Bo na rysuneczku tylko taki półleżący widać:confused: i ma te bajery - wibracje, melodyjki itp??

no wreszcie moge powiedziec ze mam prawie wszystko
kupiliśmy wózek synkowi:-):-):-)
mamy mure:tak: taka jak chcialam
mąż trochę pokręcił noskiem jak usłyszał ceny
no i mam juz laktator i wkladki i szczoteczke do mycia butli TT
teraz to juz pierdołki zostały wiec juz sie mogę wyluzować
i nareszcie zbieram sie za naukę:-)

nie mozna na siedzaco go dac, tylko na pol lezaco bo to do 9 kg...
tylko te lezaczki zwykle sa tylko lezaczkami
Jasiek ma taki ze niby krzeselko pozniej, ale to sie nie sprawdza...
jak dziecko chce siedziec to siedzi gdzie indziej a w tym lezakuje ;-)
mozna bujac w nim, ma wibracje i jakis zabawki na palaku :tak:
tj fiszer prajsa ;-) 130 zl kosztuje

reklama
Do góry