reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kiwaczka po cc jeśli nic się nie dzieje to wychodzi się do domu w 4 dobie, po normalnym porodzie w 3.
Co do podkładów do przewijania to są świetne w Rossmanie 10 zł za 10 szt. Są kwadratowe i przypominają jednorazowe pieluchy.

reklama
No własnie wczoraj byłam w Rossmanie uzupełnić kosmetyczne gadżety i widziałam te podkłady. Bardzo fajne i kolorowe. Zakupię sobie nastepnym razem bo wczoraj mój budżet zdecydowanie wymiękł :)))))

:-DA teraz będę chwalipietą :-D
Oto pierwsze kreacje na wielkie okazje dla małego człowieczka :-):-):-) Szczerze mówiąc, nie wiem czy mała będzie miała okazję włożyć te cuda ale..... To prezent od mojego braciszka i są takie cudne więc :happy2:... Ta biała pewnie będzie do chrztu. Obie mają jeszcze w komplecie takie maluśkie majtusie i czapeczki :)

:confused: No właśnie tez się tego obawiam. Tym bardziej, że z tyłu na pleckach są zapinane na guziczki i mogłyby małą uwierać...
Ale co tam, przynajmniej ja nacieszę oczy :-D:-D:-D Ubiorę ją, zrobię zdjęcie i schowam do szafy he,he....

Może nie będzie tak źle, moja Olka styczniowa i takiego maluszka mało ruszającego się może da się w te cuda ubrać, ale już pół rocznego ( a tyle miała Olka latem) było ciężko bo wszystko uciekało pod brodę, więc wolałam spodenki wszelkiego typu, a najlepiej samo body.:tak:

ale slodkie sukienusie:-)
mamuski dziewczynek beda stroily swoje laleczki
my z chlopakami mamy mniejsze pole do popisu (zawsze wolalam sie bawic Barbie niz Kenem;-))
musze wreszcie wskoczyc do tego rossmana bo widze ze tam duzo przydatnych rzeczy mozna zakupic

Mamabartka: sukieneczki cudne! Też kilka takich mam, kupionych ładnych parę miesięcy temu, jak jeszcze nie wiadomo byłojakiej płci jest Młoda:) nie mam złudzeń, że będzie w nich chodzić codziennie, ale tak naprawdę to bardziej gadżet dla mnie, niż dla niej:)

mamabartka kieculki śliczne:-)
ja też kilka zakupiłam bo po prostu nie mogłam się powstrzymać:-) chociaż teraz sie zastanawiam czy takiemu szkrabkowi będzie wygodnie i czy zdąże jej założyć, no ale cóż kiedy to wszystko tak kusi i przemawia do zakupu:-)

reklama
Sliczne kreacje dla Mlodej damy ;-)
ja tez mam 2 sukieneczki dla Antoski a oprocz tego jedna spodniczke:-) choc wiem ze na poczatek pewnie srednio sie sprawdzi ubieranie takiej kruszynki w te niewygodne kiecki- dla mnie sa srednio komfortowe, a co dopiero dla Maluszka, a jak jeszcze odzidziczy po mamie stosunek do wszelkiego rodzau sukienek, i spodniczek to w ogole bedzie protest na calego :-)

Do góry