reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

renek, i ktory wozio wybralas?
na jakim forum czytasz o tych podwojnych?
ja jednak musze taki tez kupic, Jasiek nie ma zamiaru poiechotki na spacerach uzywac...

reklama
Renek mi chodzi o lozeczko o wym 120cm x 60 cm, a ,to chyba nie jest az takie malutkie? a wy jakie macie dla Kubusia?

to ja tylko dodam do wczorajszego wątku o tatusiach, że wczoraj jak zamowilam mebelki to ciut drzalam, że mąż powie "za drogo" lub "nie takie" ale uslyszalam tylko słowa uznania i podzięki, że wzięłam to na siebie bo on nie ma oststnio czasu o tym myśleć
Ja juz wzięłam łóżeczko 140x70 - takie które rośnie razem z dzieckiem

moj Joe jest cudowny jesli chodzi o zakupy,bez problemu moge go wyciagnac do centrum handlowego i lazi spokojnie ze mna i oglada wszystko az mi sie znudzi... jesli chodzi o kupowanie to najbardziej mnie rozbawil jak juz mielismy potwierdzenie drugim usg,ze bedzie dziewczynka i moje kochanie z prawie lezka w oku ogladal i pokazywal mi stroje chlopiece... bylo to bardzo urocze... czesto tez zdarza mu sie ogladac i przebierac razem ze mna w ubrankach dzieciecych i jego jedyny komentarz jaki najczesciej slysze jest: "kup,jesli jest potrzebne..." niestety w wiekszosci przypadkow nie jest mi to juz potrzebne tylko mi sie podoba.... no ale jesli mi sie wystarczajaco podoba to bez problemu kupuje,Joe juz dawno uznal,ze nie warto ze mna dyskutowac za duzo,bo zwykle i tak zrobie po mojejmu.... jesli wlasnie chodzi o ciuchy to kupujemy razem,ale juz pieluchy,wozek,lozeczko i wszystko inne to mam wolna reke,tylko mu pokazuje....

Ewa-Krystyna no to masz skarb w domu. Facet który lubi zakupy to naprawdę prawie niespotykana sprawa.

Survivor26 guziki do pierwszego sweterka przyszyte więc prezentuję. Jest to efekt polegiwania przed telewizorkiem. Dwa kolejne czekają na zaguzikowanie:-D:-D
Pytanko mam, z tego co pamiętam to Ty robiłaś taki sweterek z Garfieldem. Ja uwielbiam tego stworka i chciałabym też taki zrobić ale nie wiem skąd wiem skąd wziąć taki wzór??

Załączniki

• sweterek.JPG
    sweterek.JPG
    26,7 KB · Wyświetleń: 48
Post_ptaszyna: cuuuudo:) i podziwiam, że chciało Ci się z guzikami walczyć, u mnie kilka rzeczy leży właśnie nieobguzikowanych i czeka na zmiłowanie:/ Garfielda mam gdzieś na dysku, zaraz poszukam:)

Śliczny sweterek,ja za grosz nie mam talentu do takich robótek.Kiedyś robiłam na szydełku szalik:-)

reklama
Do góry