reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Brat miał mi zobaczyć te rajtki w biedronce, ale nie wiem, chyba nie było, bo się nie odezwał...

A takie śpiworki wzięłam Marysi.
DSCN1640.jpgDSCN1641.jpgDSCN1642.jpgDSCN1644.jpg

Ten z owieczką jest na 0-6, ten "kosmiczny" na 6-18. Oba z tych grubszych (2,5 tog). Z przesyłką kosztowały mnie 25 zł, ledwo używane, śladów praktycznie brak. Pogniecione są po przesyłce, teraz czekają na pranie ;-)

Vivienne śliczne te śpworki:-)

do mnie dziś dotarł kombinezon bo bałam się że ten który mam będzie za mały:sorry2:
wygląda jak nowy i jest bardzo zabawny i co ważne kosztował 11zł (20zł z przesyłką priorytetową):-)
po lekarzu z Julką wstąpiłam też do lumpika i kupiłąm sobie koszulkę do porodu za ... 5zł:-D przynajmniej nie będzie żal wyrzucić :-) no i sweterek dla małego ocieplany polarkiem bo nie mogłam się oprzeć ale fotkę zrobię później już wstawiłąm wszystko do prania żeby zdążyć z kombinezonem i koszulką:-D

reklama
Do góry