reklama
kasiadz
Fanka BB :)
może któraś będzie zainteresowana (sprzedaję część ciuszków bo mam ich trochę a pieniążki się przydadzą bo wózek trzeba kolejny kupić -zresztą co będę mówiła, sprzedaję i już )
ciuszki dla niemowlaczka -POLECAM!!!
ciuszki dla niemowlaczka -POLECAM!!!
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Brat miał mi zobaczyć te rajtki w biedronce, ale nie wiem, chyba nie było, bo się nie odezwał...
A takie śpiworki wzięłam Marysi.
Ten z owieczką jest na 0-6, ten "kosmiczny" na 6-18. Oba z tych grubszych (2,5 tog). Z przesyłką kosztowały mnie 25 zł, ledwo używane, śladów praktycznie brak. Pogniecione są po przesyłce, teraz czekają na pranie ;-)
A takie śpiworki wzięłam Marysi.
Ten z owieczką jest na 0-6, ten "kosmiczny" na 6-18. Oba z tych grubszych (2,5 tog). Z przesyłką kosztowały mnie 25 zł, ledwo używane, śladów praktycznie brak. Pogniecione są po przesyłce, teraz czekają na pranie ;-)
Vivienne śliczne te śpworki:-)
do mnie dziś dotarł kombinezon bo bałam się że ten który mam będzie za mały
wygląda jak nowy i jest bardzo zabawny i co ważne kosztował 11zł (20zł z przesyłką priorytetową):-)
po lekarzu z Julką wstąpiłam też do lumpika i kupiłąm sobie koszulkę do porodu za ... 5zł przynajmniej nie będzie żal wyrzucić :-) no i sweterek dla małego ocieplany polarkiem bo nie mogłam się oprzeć ale fotkę zrobię później już wstawiłąm wszystko do prania żeby zdążyć z kombinezonem i koszulką
do mnie dziś dotarł kombinezon bo bałam się że ten który mam będzie za mały
wygląda jak nowy i jest bardzo zabawny i co ważne kosztował 11zł (20zł z przesyłką priorytetową):-)
po lekarzu z Julką wstąpiłam też do lumpika i kupiłąm sobie koszulkę do porodu za ... 5zł przynajmniej nie będzie żal wyrzucić :-) no i sweterek dla małego ocieplany polarkiem bo nie mogłam się oprzeć ale fotkę zrobię później już wstawiłąm wszystko do prania żeby zdążyć z kombinezonem i koszulką
Fiolka_130
Viv, Kasia super ale okazje :-)
LilithGoth
reklama