reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Kupiłam jeszcze Agatce kocyk :-):-) kolejny z reszta ale nie mogłam się powstrzymać :-D

images.jpg

goko kocyk przepiekny :tak:, my tez mamy kilka kocykow, ale jak widze takie cudnosci to sie powstrzmac nie moge, wiec dzieci maja tych rzeczy, a maja :), sliczny bardzo :)

Witajcie grudnióweczki :)

Jestem grudniówka 2011 i mam do zaoferowania huśtawkę Bright stars Ptaszek.Cena na allegro 279 zł ja mam taką samą sprzedam za 200 +koszt wysyłki.

6 PRĘDKOŚCI HUŚTANIA I 3 NASTAWY CZASOWE

BEZSZMEROWA PRACA WHISPERQUIET

6 USPOKAJAJĄCYCH MELODII Z REGULACJĄ NATĘŻENIA DŹWIĘKU

WYJMOWANY ZAGŁÓWEK

5-PUNKTOWY PAS BEZPIECZEŃSTWA Z MOŻLIWOŚCIĄ REGULACJI

WYŚCIEŁANE PODPARCIE NÓŻEK I OPARCIA BOCZNE

2 POZYCJE OPARCIA

DROBNY HAFT

Teraz Maleństwa od pierwszych chwil mogą odpoczywać, huśtać się oraz bawić dzięki nowej komfortowej huśtawce. Huśtawka posiada pasy bezpieczeństwa, pałąk z zabawkami łatwy w montażu oraz demontażu, sześć łagodnych melodii. Dziecko leżąc w huśtawce na pewno zajmie się zabawą pluszowymi zawieszkami. Pokrowiec można prać w pralce w temperaturze 30 stopni.

Gdyby któraś była zainteresowana proszę pisać na priv

reklama
Do góry