reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Maja owszem możesz kupić nawet i za 10 zł ale to jest wówczas zwyczajny elektroniczny termometr. A przy noworodku , dziecku 1-,2-,3-,a nawet 4-letnim najlepszą opcją jest termometr bezdotykowy. Nie mówiąc o fakcie że możesz wówczas zmierzyć temperatura dziecku podczas snu bez konieczności budzenia.
Ten jest np.fajny TERMOMETR BEZDOTYKOWY DO UCHA I CZOŁA POMIAR 1SEK (2756134641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo ten TERMOMETR CYFROWY BEZDOTYKOWY LCD NA PODCZERWIEŃ (2768725507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Majja słyszałam że w tesco fajne tanie rzeczy ale mam daleko tak samo jak Real, dziura totalna :dry:

Odpisali mi z Lidla :-) 22 mają być termometry:-p
kupię go, w końcu to nie majątek a mam też zwykły do pupy w razie czego

Majja jak ja wysylam paczki dla mojego brata do PL to wysylam bez faktur, bez oryginalnych opakowan i bez metek :), dokladam wtedy dla niego jeszcze jakies slodycze. Powiem Ci, ze ja tez lubie ciuchy z Victoria's Secret, maja klase, mam stamtad fajne sukienki przed kolano :). Wogole to lubie sportowy styl, jeansy, legginsy, bluzy, bluzki, topy, baleriny, trampki, tak sie czuje najlepiej. Ale lubie sie tez czasem wystroic :)

Fiolka co do spiworka to jesli chcesz welniany to musisz wiedziec czy maluch jest uczulony i czy albo Ty albo Twoj maz jestescie uczuleni na owcza welne. Niby mowi sie, ze welna nie uczula, ale tak naprawde nigdy nie wiesz. Mi sie wydaje, ze z welnianego spiworka beda wychodzic klaczki i zostawac na odziezy i raczkach maluszka ale plusem welny jest to ze w niej nie przegrzejesz malucha, jesli to welna oczywiscie 100%.
Polar jest bezpieczniejszy bo po pierwsze mily w dotyku, nie uczula i nie zostawia klakow na ciuszkach. My wolimy polarowe.

reklama
Do góry