reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

Noukie a właśnie dziś przeglądałam co na allegro z cartersa i takie coś widziałam z mikołajem

CARTER`S CZDOWY ŚWIĄTECZNY PAJACYK MIKOŁAJ 0-3 USA (2769170309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

U nas Mummy3 z tą firmą kiepsko, poluje w tk maxie i parę dni temu kupiłam komplet pieluszek flanelowych kolorowych, bardzo ładnie zapakowane , przewiązane kokardką :) ale i tak trzeba wyprać i wyprasować by pozbyć się bakterii:happy2:

Jeśli chodzi o zabawki to ja na początek tylko takie szmaciaki kupiłam - kurę, wieloryba i żyrafkę aa no i nie mogłam oprzeć się kocykowi 2626039718.jpg

Załączniki

• 3105_img1_8c5e1c2888a646440827c3f7e757eb5a.jpg
    3105_img1_8c5e1c2888a646440827c3f7e757eb5a.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 34
  • e0600f9b94d99558ca891ab5ba85b9a5.jpg
    e0600f9b94d99558ca891ab5ba85b9a5.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 36
  • 282705_290625541036064_37634575_n.jpg
    282705_290625541036064_37634575_n.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Majja sliczne te zabawki, a kocyk jest boski po prostu :). My tez pare szmacianych zabawek mamy, nasi synkowie to zainteresowani teraz innymi zabawkami, wazne, aby piszczalo i gralo, im bardziej sie swieci tym lepiej :), ale za to szybko to wszystko psuja, zabawki najczesciej kupujemy w toysrus i w disney store.
A Carters kupujesz tylko w tj maxx czy zamawiasz tez przez internet? Ja czasem sle paczki do PL do mojego brata, on ma 8 lat, za przesylke w sumie duzo nie place, to tez zalezy jaka waga paczki, ale jak wysylam to zawsze kilka rzeczy i oplaca mi sie.

A kocyki mamy takie
jeden z carters

pTRU1-3522159dt.jpg

a drugi z Trend lab (kupilismy w toysrus)
$%28KGrHqJ,%21jQFBKE1DGBnBQf-Z%28nTY%21%7E%7E60_12.JPG

Sarka no ja najpierw w ogóle do pokoju termometr muszę kupić aby to kontrolować:sorry2:
mummy3 piękne :-) bardzo fajna ta firma, ale chyba swoje kosztuje:zawstydzona/y:
Ja tez bym kupowała i kupowała ciuszki, ale po tym jak kolejny raz przyszedł karton z allegro ciuszków niby w stanie b.dobrym a były nie za fajnie mąż dał mi zakaz kupowania :sorry2:
w sumie ma racje, a w sklepach drożyzna straszna u nas :/
Viv, dzięki ;-) ciekawe czy w Ikei mają, nie ma w wyszukiwarce

Lilith tylko jaki, wiem że ten z lidla kilka osób polecało a tak nie wiadomo jaka firma

Dzieki dziewczyny za linki, musze cos koniecznie kupic na Swieta:-)

Majja cudny ten wieloryb:cool2:

Viv ten reniferek to i mi sie bardzo podoba:tak:

Fiolka bo z zakupami przez internet to roznie bywa, pare razy tez zesmy sie nacieli, my czesto robimy zakupy przez neta, zwlaszcza pieluchy, bo tak taniej wychodzi i kupujemy na zapas. U nas sa ciagle wyprzedaze, jesli chodzi o ciuchy, buty, elektronike to na ceny nie mozemy narzekac. jak jeszcze w NY mieszkalismy to na Manhattanie byl super sklep z elektronika prowadzony przez ortodoksyjnych Zydow w pejsach itd, sklep dobrze wyposazony, ceny super i tam wiele rzeczy kupilismy. Jesli chodzi o sklepy z ciuchami i rzeczami dla dzieci to normalnie nic tylko kupowac, teraz czekamy jeszcze na wielkie wyprzedaze, ktore beda po swiecie dziekczynienia, wiec sie jeszcze cos kupi.

Mummy3 kupuję w tk maxxie albo na allegro, kocyki masz śliczne ... ja to bym mogła cały dom mieć w tych milusińskich kocyczkach, ciężko im się oprzeć. Jeśli chodzi o zamawianie przez internet ze stanów to kiedyś byłam maniaczką victorii secret zamawiałam regularnie ale nie bezpośrednio do polski tylko do ship smartu a potem on dopiero do nas słał , chodziło o to , że tam pakowali wszystkie ubrania do osobnego pudełka i nie było widać faktur , przez co omijane było cło :)
Teraz niestety na granicy otwierają większość paczek co wiąże się cłem , gdyby nie ono cartersa zamawiałabym od razu :) tym bardziej , że te ubranka nie są aż tak bardzo drogie :)
Mummy ty pewnie ślesz do polski paczki z ubrankami bez faktur i bez oryginalny pudełek dlatego taka przesyłka wychodzi tanio. Mi jak dołożyli cło kiedyś na buty to myślałam , że się popłaczę :)
Fiolka ja zamówiłam raz używane ubranko na allegro i stwierdziłam nigdy więcej, miało być jak nowe a przyszło całe zmechacone, poza tym nie wiem skąd oni te ciuchy mają i czy dziecko które w nich chodziło nie miało jakiejś choroby.
Ja kupuje nowe, ale szukam naprawdę mega okazji np. zestaw cartersa możesz upolować za 30 zł 4 sztuki i wszystko nowe, to niekiedy używane drożej wyjdą :) w tesco kupiłam śliczne body z misiami za 30 zł 5 sztuk a i udało mi się upolować 2 pary spodni tam za 8 zł :) ja stawiam na mega okazje :)

Ostatnia edycja:
[

Lilith tylko jaki, wiem że ten z lidla kilka osób polecało a tak nie wiadomo jaka firma

i dobrze by bylo gdyby jeszcze ten termometr miał certyfikat że jest sprzętem medycznym bo ja jednak wolę sprawdzony sprzet niz jakis niewiadomego pochodzenia. Bo w razie "w" u dziecka czy czegos innego odpowiedzialność bierze producent a tak to doopa...
Takze mimo wszystko wolę zaplacic o te 30-50zl wiecej i byc spokojna....
Ja o lidlowskich termometrach czytalam opinie na bangla.pl(czy jakos tak) i byly raczej negatywne :(

reklama
Kurcze drogie te termometry dziewczyny kupujecie :baffled: Ja pójdę do apteki i poproszę o jakiś, ale nie sądziłam ,że takie ceny wysokie :baffled:

Do góry