reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

Noukie a właśnie dziś przeglądałam co na allegro z cartersa i takie coś widziałam z mikołajem

CARTER`S CZDOWY ŚWIĄTECZNY PAJACYK MIKOŁAJ 0-3 USA (2769170309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

U nas Mummy3 z tą firmą kiepsko, poluje w tk maxie i parę dni temu kupiłam komplet pieluszek flanelowych kolorowych, bardzo ładnie zapakowane , przewiązane kokardką :) ale i tak trzeba wyprać i wyprasować by pozbyć się bakterii:happy2:

Jeśli chodzi o zabawki to ja na początek tylko takie szmaciaki kupiłam - kurę, wieloryba i żyrafkę aa no i nie mogłam oprzeć się kocykowi 2626039718.jpg

Załączniki

• 3105_img1_8c5e1c2888a646440827c3f7e757eb5a.jpg
    3105_img1_8c5e1c2888a646440827c3f7e757eb5a.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 32
  • e0600f9b94d99558ca891ab5ba85b9a5.jpg
    e0600f9b94d99558ca891ab5ba85b9a5.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 32
  • 282705_290625541036064_37634575_n.jpg
    282705_290625541036064_37634575_n.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Majja sliczne te zabawki, a kocyk jest boski po prostu :). My tez pare szmacianych zabawek mamy, nasi synkowie to zainteresowani teraz innymi zabawkami, wazne, aby piszczalo i gralo, im bardziej sie swieci tym lepiej :), ale za to szybko to wszystko psuja, zabawki najczesciej kupujemy w toysrus i w disney store.
A Carters kupujesz tylko w tj maxx czy zamawiasz tez przez internet? Ja czasem sle paczki do PL do mojego brata, on ma 8 lat, za przesylke w sumie duzo nie place, to tez zalezy jaka waga paczki, ale jak wysylam to zawsze kilka rzeczy i oplaca mi sie.

A kocyki mamy takie
jeden z carters

pTRU1-3522159dt.jpg

a drugi z Trend lab (kupilismy w toysrus)
$%28KGrHqJ,%21jQFBKE1DGBnBQf-Z%28nTY%21%7E%7E60_12.JPG

Sarka no ja najpierw w ogóle do pokoju termometr muszę kupić aby to kontrolować:sorry2:
mummy3 piękne :-) bardzo fajna ta firma, ale chyba swoje kosztuje:zawstydzona/y:
Ja tez bym kupowała i kupowała ciuszki, ale po tym jak kolejny raz przyszedł karton z allegro ciuszków niby w stanie b.dobrym a były nie za fajnie mąż dał mi zakaz kupowania :sorry2:
w sumie ma racje, a w sklepach drożyzna straszna u nas :/
Viv, dzięki ;-) ciekawe czy w Ikei mają, nie ma w wyszukiwarce

Lilith tylko jaki, wiem że ten z lidla kilka osób polecało a tak nie wiadomo jaka firma

Dzieki dziewczyny za linki, musze cos koniecznie kupic na Swieta:-)

Majja cudny ten wieloryb:cool2:

Viv ten reniferek to i mi sie bardzo podoba:tak:

Fiolka bo z zakupami przez internet to roznie bywa, pare razy tez zesmy sie nacieli, my czesto robimy zakupy przez neta, zwlaszcza pieluchy, bo tak taniej wychodzi i kupujemy na zapas. U nas sa ciagle wyprzedaze, jesli chodzi o ciuchy, buty, elektronike to na ceny nie mozemy narzekac. jak jeszcze w NY mieszkalismy to na Manhattanie byl super sklep z elektronika prowadzony przez ortodoksyjnych Zydow w pejsach itd, sklep dobrze wyposazony, ceny super i tam wiele rzeczy kupilismy. Jesli chodzi o sklepy z ciuchami i rzeczami dla dzieci to normalnie nic tylko kupowac, teraz czekamy jeszcze na wielkie wyprzedaze, ktore beda po swiecie dziekczynienia, wiec sie jeszcze cos kupi.

Mummy3 kupuję w tk maxxie albo na allegro, kocyki masz śliczne ... ja to bym mogła cały dom mieć w tych milusińskich kocyczkach, ciężko im się oprzeć. Jeśli chodzi o zamawianie przez internet ze stanów to kiedyś byłam maniaczką victorii secret zamawiałam regularnie ale nie bezpośrednio do polski tylko do ship smartu a potem on dopiero do nas słał , chodziło o to , że tam pakowali wszystkie ubrania do osobnego pudełka i nie było widać faktur , przez co omijane było cło :)
Teraz niestety na granicy otwierają większość paczek co wiąże się cłem , gdyby nie ono cartersa zamawiałabym od razu :) tym bardziej , że te ubranka nie są aż tak bardzo drogie :)
Mummy ty pewnie ślesz do polski paczki z ubrankami bez faktur i bez oryginalny pudełek dlatego taka przesyłka wychodzi tanio. Mi jak dołożyli cło kiedyś na buty to myślałam , że się popłaczę :)
Fiolka ja zamówiłam raz używane ubranko na allegro i stwierdziłam nigdy więcej, miało być jak nowe a przyszło całe zmechacone, poza tym nie wiem skąd oni te ciuchy mają i czy dziecko które w nich chodziło nie miało jakiejś choroby.
Ja kupuje nowe, ale szukam naprawdę mega okazji np. zestaw cartersa możesz upolować za 30 zł 4 sztuki i wszystko nowe, to niekiedy używane drożej wyjdą :) w tesco kupiłam śliczne body z misiami za 30 zł 5 sztuk a i udało mi się upolować 2 pary spodni tam za 8 zł :) ja stawiam na mega okazje :)

Ostatnia edycja:
[

Lilith tylko jaki, wiem że ten z lidla kilka osób polecało a tak nie wiadomo jaka firma

i dobrze by bylo gdyby jeszcze ten termometr miał certyfikat że jest sprzętem medycznym bo ja jednak wolę sprawdzony sprzet niz jakis niewiadomego pochodzenia. Bo w razie "w" u dziecka czy czegos innego odpowiedzialność bierze producent a tak to doopa...
Takze mimo wszystko wolę zaplacic o te 30-50zl wiecej i byc spokojna....
Ja o lidlowskich termometrach czytalam opinie na bangla.pl(czy jakos tak) i byly raczej negatywne :(

reklama
Kurcze drogie te termometry dziewczyny kupujecie :baffled: Ja pójdę do apteki i poproszę o jakiś, ale nie sądziłam ,że takie ceny wysokie :baffled:

Do góry