reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

Moja gondola tez ma 80 cm i wcale nie uważam żeby to bylo duzo. Pamietam ze jak mlody mial 4 m-ce to juz prawie byl na styk i jak mial 4,5 to bylam zmuszona go przenies do spacerowki lezacej. A byl to listopad wiec slaby okres na odkrywanie dziecka. Teraz na szczescie bedzie juz ewentualnie wiosna :)
Wg fajne sa wozki co w gondoli maja mozliwosc podnoszenia do tak jakby siadu. Bo jak dziecko sie nieco buntuje bo juz nie chce lezec to go mozna troszke podniesc :)

reklama
liwus ja mam 3 poziomy oparcia w gondoli i fakt naprawdę fajna sprawa :tak: Jedyny kłopot z takim wózkiem to pakowanie do auta. Osobno gondola osobno stelaż. Jak się ma duży bagażnik to jest dobrze a do mniejszego auta nie ma szans władować :-) A synuś to szybko ci wyrósł :tak: Ja bym mojego dalej mogła wozić bo malizna nie ma nawet 75 cm :-D

Lolcia no wlasnie jakos szybko sie wyciagnal a urodzil sie z 56cm wiec nie jakos duzo. No ale w spacerowce tez mu bylo gti!

Ja mam pierwsze ubranka :-) Dostałam w prezencie od koleżanki
komplecik body, czapeczka, buciki i śliniaczek rozmiar na 3-6 m.
przepiekne :-D

reklama
Do góry