reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Witam majóweczki
Ja też juz zaczęłam oglądac na allegro rzeczy dla naszego dzidziusia jest mnóstwo fajnych rzeczy. Moja przyjaciółka prawie wszystko kupiła na allegro dla siebie i dizidzi i była zadowolona. Ja jednak wolę łóżeczko drewniane i zastanawiałam się nad wózkiem.Zdecydowaliśmy z mężem że kupimy spacerówkę z gondolą

reklama
iwonka widziałam na allegro już wszystkie kojce i łóżeczka ale tamto jest nie do pobicia naprawdę i te falbaneczki ;-) pokazałam je wczoraj swojemu mężowi również mu sie spodobało, po prostu piękne. Wszystkie inne też nie są złe ale nie są:no: tak dopieszczone jak tamten kojec.

minka, jak masz jeszcze coś ciekawego to ja chętnie luknę, co do wózka to już yeż mam upatrzony Quinny Buzz. Z kojcami trafiłaś normalnie w 10 - tkę:-)

Co do wózków to ja jestem bardzo za Graco Travel System rewelacyjnie sie sprawdziły przy moim pierworodnym i na pewno nie bede próbować innego. Wiktor w 1 wózku jeździł 3,5 roku ;-) Tylko nie wiem jak sprawdzaja sie te wózeczki Greco zakupione w Polsce jak kupowałam w USA... i tym razem też tam chce zakupić

minka, ja wybrałam ten wózek ze względu na łatwość składania go i lekkość, niestety mieszkam na 3 piętrze i muszę kombinować, jak bym mieszkała w domku to bym kupiła sobie inglesine classic balestrino one są piękne.

hmm piękne może i są, ale praktycznie?? no nie wiem

Graco waży 8-9kg + nosidło dla niemowlaka, ale rzadko go uzywałam składa sie 1 ręką i mieści sie w bagażniku praktycznie każdego auta ;-)

ale ten wózeczek co wybrałas ładny ;-) niestety nie wiem jak w praktyce

a i te ceny?? koszmar... w głębokim wóżku to dziecko bedzie jeździć max do 6-7 miesiąca :szok: jak wogóle bedzie przecież to będzie maj ;-)
ja mam w stanie idealnym fotelik samochodowy, który idealnie współgra z wózkiem wiec zamierzam tylko wóżeczek kupic ;-)

reklama
Do góry