reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
witam tak szybko odpisze bo wpadł mi Twoj post migotka w oko ;-)
ten rowerek fajny o ile ktos nie kupowal tego z tych plasikowych dzieciecych bardziej my z tamtego zdemontujemy podnozek i obleci a w przyszlym roku mysle kupic taki na dwoch kolach z bocznymi malymi demontowanymi :sorry2:

zdemontujemy z tego co sie da juz i tak barierka i baldachim odpiety
http://www.allegro.pl/item965481550_rowerek_kotek_baldachim_kolyska_promocja.html mamy podobny
a o takim mysle na przyszlosc
http://www.allegro.pl/item965815546_rowerek_12_mbike_bmx_alex_uchwyt_kask_gratis.html

DZIŚ kLAUDIA SIEDZIAŁA NA KILKU ROWERKACH I JE PRÓBOWAŁA ALE TAKI NA 3 KOŁACH BEZ PODPORKI NA NÓZKI WYPADŁ NAJGORZEJ,PLĄTAŁY JEJ SIE NÓZKI NA TYCH PEDAŁACH ,SPADAŁY,NIE CHCIALA CIAGLE ŻEBY JEJ SIE KRECIŁY PEDAŁY JAK JEZDZILIŚMY PO SKLEPIE.TAKI 10 CZY 12 CALI Z BOCZNYMI KÓŁKAMI TO NAWET OK, ALE JEDNAK NIE MA OPARCIA I WĄSKIE SIADEŁKO WIEC DLA DWU LATKA NIE UMIEJACEGO PEDAŁOWAĆ TO CIEZKO NA DŁUŻSZĄ METE DO JEŻDZENIA CZY SIEDZENIA. NADAL NAJBARDZIEJ ZADOWOLONA BYŁA Z TYCH TEGO TYPU CO WKLEIŁA WIKI CZY TAKIE Rowerek dla dzieci ARTI T UFO WYS 24H WWA 3 KOLORY (975696287) - Aukcje internetowe Allegro.
NA AKUMULATOR TEZ SIE ZASTANAWIAMY,FAJNE SA TYLKO CZY BEDZIE TAKI MAŁY DZIECIAK KUMAŁ ZE TRZEBA NACISKAĆ TEN PEDAŁ ZEBY JECHAĆ LUB CZY PUŚCI BY SIE ZATZYMAĆ. tAK CZY SIAK SUPER FRAJDA NA BANK:tak::tak::-) MOZE KUPIMY TEZ ;-)

SORRY ZA WIELKIE LITERY ,JUZ MIS IE NIE CHCE PRZEPISYWAC:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Iwonka, my mamy dokładnie taki sam rowerek, jak pokazałaś - Mati dostał na 1 urodzinki, i cały czas jeździ nim, tylko nie chce kręcić pedałami a odpycha się nóżkami, ale zabawa jest... a jeśli chodzi o akumulatorowe, to kupiliśmy mu niedawno takiego jeepa i zabawa jest na całego i w domu i na dworze, przez pierwsze dni nie chciał z niego w ogóle wychodzić, chcial w nim nawet spać...i wie jak i co nasinąc, zeby samemu jechać...cwaniak mały....

No właśnie,z tym pedałowaniem to jednak w tym roku to chyba będzie cięzko ,no ale zobaczymy. A Jeep swietny,a dwojka by weszła dzieci do niego? :-p Musze druga babcie namowic na sprzet taki akumulatorowy;-)

EDIT juz widzialam na zamknietym te autko,za bardzo dla dwojki nie ma miejsca ;-)

Ostatnia edycja:
My też mamy taki rowerek trzykołowy z cyklu tych ufo, misiek, kotek etc z baldachimem i pchaczem. Z tym, ze on bardzo wywrotny jest. Nawet jak się go pchało i na coś najechało ( typu kamień, nie góra), to już trzeba było się siłować, żeby nie wywalić dziecka.
Zobaczymy czy zyska na balansie bez całego rynsztunku ale wątpię.

Wiktoria - Ja również stwierdziłam, że skoro córcia ma takie ten rowerek to nie ma sensu już w tym roku kupować nowego tylko własnie tego "zajeździć" i dopiero pomyślec o czymś większym.

Co do tego autka na akumulatorek to świetny... już widze, jakby moja córcia piała na jego widok. Zreszta nie zdziwię się jak teście cos takiego kupią.

Ja od siebie chciałabym kupic córci jakąś zjeżdzalnie ale raczej na giełdzie niz na allegro, bo wiem, że brat w zeszłym roku kupił o prawie 100 zł taniej.
Natomiast od chrzestnej (tzn. mojej siostry) córcia prawdopodobnie dostanie jakąś średnio dużą skrzynkę na zabawki.

Czy któraś z was zna się na materacach? Bo mam w planach łóżko dla Miku 90x160 i potrzebuję do niego materac.
Pomijając lateksowy, bo mnie nie stać ( niech będzie, ze oszczędzam na dziecku ale kredytu na materac nie wezmę).
Pomijając gąbkowy, piankowy jak zwał tak zwał. Zwykły taki. Nie uważam, żeby to było zdrowe.

Sprężynowy? Czy Miku go nie rozpierdzieli skokami.
Kokos-pianka- dobry będzie?
Teraz mamy kokos-gryka. Miedzy nimi nie wiem:dry: moze jest pianka, albo nie wiem sama .Kupowałam kokos-gryka ale jest gruby a te kokosy to tylko taka mata.

Ostatnia edycja:
reklama
Panistepelek zjeżdzalnia na pewno dobry pomysl moja ma z zeszlych urodzin i teraz rewelacja sama zjezdza ,zjeżdzaja po kolei jej zabawki no cuda wyrabia

Jeżeli nam kasa pozwoli to chciałabym jej kupić basen tylko taki konkretny żebysmy mogli my też wejśc i nie rozwalil sie po dwóch dniach .tylko to koszt tak średnio 200-250zł z tego co wydawałoby mi sie dobre poszukam to wkleje może macie coś takiego nowy prostokąt Basen Bestway 239x160x61cm WAWA (977811494) - Aukcje internetowe Allegro
na razie zielona jestem nie wiem czy to by sie zprawdziło ,wazne też żeby mi pies nie przebił a dmuchane chyba łatwo

Cioci chrzestnej kiedyś podszepnelam że Zuza moglaby sie bawic taka kuchnia zabawkowa Migotka i jak Iga bawi sie ta co kupiłaś Sa dwie prawie identyczne na allegro Tylko tefala jest droższa a wygląda tak samo i nie wiem czy jeden pieron czy lepiej dołożyć
tańsza
Markowa Kuchnia Kuchenka Składana Super Prezent (972832096) - Aukcje internetowe Allegro
droższa
SALON SMOBY kuchnia Tefal Cheftronic +19 el. _WAWA (974571939) - Aukcje internetowe Allegro
Znając życie lepiej dołożyć ale tu mnie to naprawde zastanawia

Moja mama zamówila jej taki konkretny wózek dla lalek duży bo ten co ma to malutki ,niedługo bedzie musialą sie do niego schylać i kólko odpada taki sliczny zielony widzialąm go jak była malutka w sklepie i już nigdzie bo wszedzie dla mnie takie brzydkie te wózki

Może namiot jak Ha-NN-ah pokazywałą podobny DUŻY NAMIOT - DOMEK 98 x 98 x120cm - 005 (956239544) - Aukcje internetowe Allegro tylko już nie chce nikogo namawiać bo u nas dziwna sytuacja Na pewno ode mnie przyjada na urodziny ,a tu to też pewnie przyjda tylko nie wiem czy beda zadowoleni bo drugie to już nie tak ważne jak pierwsze ,że ich może na koszty naciagam echh...Ale ja chciałabym żeby miała takie male przyjecie (tort+ciato i sałątka)wy robicie ?

Szopek ja też bede materac kupowała ale też nie wiem jaki?

Ostatnia edycja:
Do góry