reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=o4x-VW_rCSE"]YouTube - Tickle Me Elmo X TMX Elmo[/ame]

Ale to jeszcze nie ten,ten co widzialam to taki duzy fajny,byl kiedys na allegro i nawet z poczatku chcieli za niego 500zl :szok: teraz nawet nie wiem po ile chodza.:sorry2:

Ten z YT kosztuje tyle na allegro

Ostatnia edycja:
Miku chyba by się ELMO przestraszył. Boi się " kota w worku" takiej powiedzmy zabawki . Włączasz ją a worek z ogonem zaczyna wibrować i słychać to darcie się kota.
Boi się też czołgu który śmiga sam po podłodze , najeżdża na przeszkody przewraca się i sam " wstaje" i jedzie dalej. Tatuś z dziadkiem ubaw mieli po pachy póki baterii nie wychełtali.:-pOj, dzieci komuny.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a słyszałyście coś o bucikach firmy Gucio? Obiło mi się o uszy, że są niezłe.
Ja wczoraj upolowałam na allegro 9 bluzeczek za 10.90 :-):-)

Załączniki

• 6 bluzeczek.jpg
    6 bluzeczek.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 41
  • 3 bluzeczki.jpg
    3 bluzeczki.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 53
Szopek, mój Maksio, który przecież jest dużo starszy też boi się takiego autka, które jeździ, przewraca się itd.

reklama
Dzieci juz tak maja.boja sie roznych rzeczy:sorry:Konradek boi sie teraz tego kosza na ubranka lub zabawki:sorry:a wczesniej sie bawil,wchodzil do niego:baffled:

A tu nasze blokade,fajne sa:tak:Konradek jest w szoku ze nie moze otworzyc szuflady a dzis zauwazyl czemu i probuje medykowac jak to odpiac:sorry:
DSCF5160.jpg

Do góry