reklama
Niezgadniesz
Początkująca w BB
Tak, przed ciąża tez. Zwykle jak się stresuje albo chociaż trochę zdenerwuje to zaraz się to pojawia..A miała s ten problem od samego początku? A przed ciążą też?
Niezgadniesz
Początkująca w BB
Gdzie odbyłaś te sesje?Ja jestem dopiero w 4 tygodniu co mega mnie stresuje ale te objawy z oddechem mam od 5 lat i dopiero ulge poczulam po sesji hipnoterapeutycznej do tej pory ich nie mam
W jaworznie u P. Adama Aniszewicza ale teraz się dowiedziałam że online też można bo do jaworzna trochę km mam.Gdzie odbyłaś te sesje?
mi1979
Fanka BB :)
Ja miałam różne akcje, ale tego wcześniej nie doświadczyłam. a teraz dzień w dzień, 24 godziny na dobę. Nic mi nie pomaga.Tak, przed ciąża tez. Zwykle jak się stresuje albo chociaż trochę zdenerwuje to zaraz się to pojawia..
Wykończę się
A w ktorym tyg jestes?Ja miałam różne akcje, ale tego wcześniej nie doświadczyłam. a teraz dzień w dzień, 24 godziny na dobę. Nic mi nie pomaga.
Wykończę się
Właśnie zwiększyć bym nie chciała, bo mi ciśnienie i puls za bardzo będą wtedy spadać.Może trzeba zwiększyć dawkę metocardu? Mi mówili tylko że 25 mg ale w razie gdyby nie pomagalo to mogę wziąść 50 rano.
A ta arytmie masz na tle nerwowym?
Raczej na tle nerwowym nie mam tego, bo mnie ciąża bardzo wyciszyła, jestem spokojna. Więc nie wiem skąd to... Może to jakiś ucisk narządów, bo echo serca robione w zeszłym tyg wyszło idealnie
mi1979
Fanka BB :)
11tA w ktorym tyg jestes?
reklama
A bierzesz magnez?Właśnie zwiększyć bym nie chciała, bo mi ciśnienie i puls za bardzo będą wtedy spadać.
Raczej na tle nerwowym nie mam tego, bo mnie ciąża bardzo wyciszyła, jestem spokojna. Więc nie wiem skąd to... Może to jakiś ucisk narządów, bo echo serca robione w zeszłym tyg wyszło idealnie
Podziel się: