CcRozumiem. A rodziłas sn czy poprzez cc?
reklama
Jasne piszMogę na prv? Przed ciążami też brałam wenlafaksyne, teraz nic, ale będę musiała wrócić do leków, mam kilka pytań
Dziewczyny co myślicie zrobiłam test ciazowy druga kreska jest blada. Czyli mozliwa ciaza. A biorę eliceę 5 mg czyli escitalopram
Odstawić od razu czy poczekać do wizyty u psychiatry? Boję się nagłego odstawienia już to kiedyś przerabialam. Teraz czuje się w miarę dobrze jak nie brałam to była silna nerwica lękowa z atakami paniki i mega tętnem.
Odstawić od razu czy poczekać do wizyty u psychiatry? Boję się nagłego odstawienia już to kiedyś przerabialam. Teraz czuje się w miarę dobrze jak nie brałam to była silna nerwica lękowa z atakami paniki i mega tętnem.
Brałam to samo przez chyba ponad dwa lata. Pytałam lekarza co na wypadek ciąży, mówił że odstawić natychmiastowo.Dziewczyny co myślicie zrobiłam test ciazowy druga kreska jest blada. Czyli mozliwa ciaza. A biorę eliceę 5 mg czyli escitalopram
Kiedy przestałam ją brać , powiedział że możemy od razu starać się o dziecko.
Więc chyba w organizmie długo nie krąży.
Anipul
Fanka BB :)
I jak to wspominasz?
Jak się czułaś po?
Znieczulenie miałaś ogólne?
Sysia29
Ja 8.1110 listopada
Sysia29
Elicee musiałam odstawić. Brałam 5mg, dzieliłam to na pół przez 4 dni i odstawiłam nie biorę nic do terazDziewczyny co myślicie zrobiłam test ciazowy druga kreska jest blada. Czyli mozliwa ciaza. A biorę eliceę 5 mg czyli escitalopram
TO też tak zrobię. Tylko w razie czego nie mam się czym ratować. Może do wizyty nic się nie stanie i wtedy lekarz mi podpowie w razie czego co robić.Elicee musiałam odstawić. Brałam 5mg, dzieliłam to na pół przez 4 dni i odstawiłam nie biorę nic do teraz
reklama
Podziel się: