Ja od kilku dni gorzej. Od 5 tygodni biorę Setaloft. Tydzień temu zwiększyłam dawkę do 75 mg i kilka dni było lepiej, a teraz znowu gorzej No ale nie tracę nadziei. Niestety moja ciąża jest z komplikacjami, mam przodujące łożysko, strasznie się martwię i to pewnie tez nie pomaga.Hej dziewczyny!
Jak tam samopoczucie? Ja dzisiaj mam mega zjazd, od dawna już tak nie było... Opuścił mnie nawet nastrój świąteczny, i kompletnie nic mi się nie chce oprócz... Plakania! Pozdrawiam Was, trzymajcie się!
reklama
Klaudina12
Aktywna w BB
A ja to się czuję jak zombie od kilku dni tylko bym spala I spala I nic mi sie nie chce booooah
Anipul
Fanka BB :)
U mnie też bez rewelacji... ech...A ja to się czuję jak zombie od kilku dni tylko bym spala I spala I nic mi sie nie chce booooah
Czy któraś z Was chodzi do terapeuty?
Ja w ciąży byłam doraźnie 3 razy, ale nie chcę wracać do terapii teraz, bo nie mam na to siły.U mnie też bez rewelacji... ech...
Czy któraś z Was chodzi do terapeuty?
Klaudina12
Aktywna w BB
Ja chce zacząć terapie w styczniu jak wrócęz polski
Klaudina12
Aktywna w BB
A w ogóle to ta pogoda taka do doopy. Moja mama też by tylko spala I spala.
No pogoda nie pomaga na pewno. A czy któraś z Was dziewczyny bierze leki?A w ogóle to ta pogoda taka do doopy. Moja mama też by tylko spala I spala.
Klaudina12
Aktywna w BB
Ja tylko olejek cbd I magnez. A co ci konkretnie dolega, jak się czujesz?No pogoda nie pomaga na pewno. A czy któraś z Was dziewczyny bierze leki?
Teraz czuje się trochę lepiej, ale cały czas mam lęk, drżenia, mrowienia w głowie, napady gorąca.Ja tylko olejek cbd I magnez. A co ci konkretnie dolega, jak się czujesz?
reklama
Klaudina12
Aktywna w BB
Mam to samo czasem choc teraz juz rzadziej. Trzeba to przeżyć później będzie lżej :** trzymaj się kochana
Podziel się: