reklama
bzikula1
Fanka BB :)
dziękuje i pozdrów ją też... niech wraca do zdrowiaDziewczyny przekazuje pozdrowienia a od Marty. Piszę że czuje się coraz lepiej i niedługo zagladnie
Wystraszona29
Gratuluję z całego serca!! Dzielna Mamo brawoMelduję że Konrad na pokładzie Zobacz załącznik 956354
Śliczny chłopak, jak z Hanią wychodziłam ze szpitala ważyła 2740 więc domyślam się jaka z Konrada kruszyna!
Jesteście już w domu? Jak dałaś radę w szpitalu? Dali Ci po porodzie jakieś leki?
Dużo zdrówka i cierpliwości dla Was ❤
Ściskam!
Roza1111
Gratulacje :* ale podobny do mojego aniołka jak się urodziłMelduję że Konrad na pokładzie Zobacz załącznik 956354
Roza1111
Mój Nikos(2msc) ma pierwszy pobyt w szpitalu za sobą ... Trafił z powodu ostrego zapalenia oskrzeli, na szczęście obyło się bez antybiotyku i jesteśmy już w domku mimo, że nadal kaszle, byliśmy 5 dni o dziwo mi się podobało odpoczęłam tam sobie od męża ani drugiego syna, psa sprzątania gotowania its tylko ja i mój słodki synuś strasznie się do niego zbliżyłam dzięki tym 5 dniom... Bo przedtem zajmowałam się trochę z musi a teraz nie mogę się oderwać od mojego słodziaka... Pozdrawiam Was mamusie :*
Ewna4
Roza kochana jak miło że się odezwałaś. Już 2 miesiące ma twój synuś. Szok ale przeleciało. Zdrówka wam życzę. My tu dalej się męczymyMój Nikos(2msc) ma pierwszy pobyt w szpitalu za sobą ... Trafił z powodu ostrego zapalenia oskrzeli, na szczęście obyło się bez antybiotyku i jesteśmy już w domku mimo, że nadal kaszle, byliśmy 5 dni o dziwo mi się podobało odpoczęłam tam sobie od męża ani drugiego syna, psa sprzątania gotowania its tylko ja i mój słodki synuś strasznie się do niego zbliżyłam dzięki tym 5 dniom... Bo przedtem zajmowałam się trochę z musi a teraz nie mogę się oderwać od mojego słodziaka... Pozdrawiam Was mamusie :*
Nerwiczka87
Hej dziewczyny jak samopoczucie??? U mnie tragedia noc nie przespana, niestety problemy rodzinne...caly czas mam stres...strasznie sie boje bo szyjka sie skraca...a stres nie pomaga ...
Ale sie boje co to będzie dzisiaj. Czekaja mnie atrakcje... Zalozenie tego balona na noc :l zeby chociaz po tym urodzić naturalnie, a to sie okazuje ze wiekszosc i tak konczy się cesarka, tego sie cykam okropnie. Dzisiaj to juz bedzie panika caly dzien
bzikula1
będzie dobrze...trzymam kciuki...Ale sie boje co to będzie dzisiaj. Czekaja mnie atrakcje... Zalozenie tego balona na noc :l zeby chociaz po tym urodzić naturalnie, a to sie okazuje ze wiekszosc i tak konczy się cesarka, tego sie cykam okropnie. Dzisiaj to juz bedzie panika caly dzien
reklama
Dziękuję kochana. Dałam radę. Było strasznie. Nigdy takiego stresu nie przeżyłam. Potem już coraz lepiej. Dostałam mnóstwo kroplówek. Bo po cc wystąpiła u mnie duża anemia, musiałam stracić trochę krwi. Teraz biorę jakieś żelazo na receptę. Słaba jestem jeszcze. Chodzę zgieta w pół tak mnie boli. Ale z dnia na dzień coraz lepiej. Wypuścili nas wczoraj w 3 dobie.Gratuluję z całego serca!! Dzielna Mamo brawo
Śliczny chłopak, jak z Hanią wychodziłam ze szpitala ważyła 2740 więc domyślam się jaka z Konrada kruszyna!
Jesteście już w domu? Jak dałaś radę w szpitalu? Dali Ci po porodzie jakieś leki?
Dużo zdrówka i cierpliwości dla Was [emoji173]
Ściskam!
Leków mi nie dali ale miałam konsultacje psychiatryczna. Jednak zdecydowałam że nie będę nic w szpitalu zaczynać, wystarczająco źle się czułam.
Podziel się: