marta2211
Fanka BB :)
U nas jeszcze 14 tygodniZastanawiam sie jak wytrzymac z tymi objawami nerwicy do konca ciazy. Z tego co widze, u Was to juz blizej konca i Wam sie udalo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas jeszcze 14 tygodniZastanawiam sie jak wytrzymac z tymi objawami nerwicy do konca ciazy. Z tego co widze, u Was to juz blizej konca i Wam sie udalo!
Powiedz mi skad wiedzialas ze twardnienia sa na tle nerwowym??nie radziłam.... mam malutką dawkę sertraliny, która ten straszny lęk usunęła i już mi tak nie twardnieje
Biorę też dużo magnezu
Zanim zaczelas brac leki.Powiedz mi skad wiedzialas ze twardnienia sa na tle nerwowym??
Może to czkawkaCześć dziewczyny, czy któraś z Was odczuwa takie ruchy dziecka jak drgawki, trzęsienie...nie wiem co o tym myśleć, martwi mnie to, mówiłam o tym lekarzowi ale jakoś się tym nie przejął. ..
Zanim zaczelas brac leki.
Może to czkawka
No u mnie strasznie sie ciagnie, chociaz wiem ze by sie nie ciagnelo gdybym po prostu cieszyla sie chwila i nie miala zadnych objawowMnie się ciągnął początek , powiedzmy do 20 tygodnia. Następne 4 tygodnie przeleciały nie wiem kiedy. Teraz znów mi się ciągnie może dlatego że źle się czuje i fizycznie i psychicznie