Czkawka bobo maCześć dziewczyny, czy któraś z Was odczuwa takie ruchy dziecka jak drgawki, trzęsienie...nie wiem co o tym myśleć, martwi mnie to, mówiłam o tym lekarzowi ale jakoś się tym nie przejął. ..
reklama
Nie tylko nerwicowki biora. Jak widzialam to np. Te na podtrzymanie dostawaly
a wiesz dlaczego? Dziwne to dla mnie
Mój psychiatra pozwolił mi xanax ale tylko doraźnie i to połowę 0,25.
Nerwiczka87
Fanka BB :)
Qrcze nie wiedzialam ze xanax w ciazy mozna,mnie doraznie relanium 5 mg przepisal.a wiesz dlaczego? Dziwne to dla mnie
Mój psychiatra pozwolił mi xanax ale tylko doraźnie i to połowę 0,25.
Qrcze nie wiedzialam ze xanax w ciazy mozna,mnie doraznie relanium 5 mg przepisal.
oba to benzo, ten sam mechanizm działania
Ja to nazywam tsunami. I na pewno nie jest to czkawka (ją odczuwam jak rytmiczne pukanie). Trwa dość krótko, ale wystarczająco długo, by zacząć panikować, że np. mały dusi się i walczy z pępowiną. A potem spokój, jakby nic takiego nie miało miejsca, co potwierdza się na usg.Cześć dziewczyny, czy któraś z Was odczuwa takie ruchy dziecka jak drgawki, trzęsienie...nie wiem co o tym myśleć, martwi mnie to, mówiłam o tym lekarzowi ale jakoś się tym nie przejął. ..
Mam nadzieję ze to normalne ruchy i że wszystko będzie dobrze ☺.Ja to nazywam tsunami. I na pewno nie jest to czkawka (ją odczuwam jak rytmiczne pukanie). Trwa dość krótko, ale wystarczająco długo, by zacząć panikować, że np. mały dusi się i walczy z pępowiną. A potem spokój, jakby nic takiego nie miało miejsca, co potwierdza się na usg.
Niech ten czas już szybciej leci ...
Nerwiczka87
Codziennie xanax bralas i relanium?Ja od poczatku ciąży bralam xanax 0,25 na noc. Od 36 tc jestem na relanium ale max biore 5mg na dobe. Raczej to jest odgryzanie po kawaleczku. Ordynator u nas w szpitalu powiedzial ze moge 15mg na dobe ale sie nie odwazylam. Nie tylko nerwicowki biora. Jak widzialam to np. Te na podtrzymanie dostawaly
Nerwiczka87
Mnie w szpitalu dawali relanium jak leżałam, myśle, że gdyby były niedozwolone to nikt by takiej odpowiedzialności nie brał. Od lat kobiety w ciąży relanium dostają i rodzą zdrowe dzieciaczki.U mnie dzisiaj spadek formy budzenie się w nocy co godzinę z małymi lękami ale boje się wziąść to relanium
reklama
Podziel się: