reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Miód na moje ❤️. Zapewne jest tak jak mówicie że objawy wkrótce znikną. Na razie jest ciężko, bardzo. Do tego cukrzyca która nie daje się ujarzmić. Gardło mnie boli i kaszle więc to zapewne coś pochodne od anginy. Normalnie sama radość bycia w ciąży. W pt moi rodzice wyjedzaja na 2 tygodnie a w przyszłą niedzielę mój mąż wyjeżdża też jakoś na 2 tygodnie i chyba to mi ten stan potęguje. Obawiam się jak ogarnę 3 dzieci dom itp. teraz dużo mi mąż pomaga

reklama
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Miód na moje ❤️. Zapewne jest tak jak mówicie że objawy wkrótce znikną. Na razie jest ciężko, bardzo. Do tego cukrzyca która nie daje się ujarzmić. Gardło mnie boli i kaszle więc to zapewne coś pochodne od anginy. Normalnie sama radość bycia w ciąży. W pt moi rodzice wyjedzaja na 2 tygodnie a w przyszłą niedzielę mój mąż wyjeżdża też jakoś na 2 tygodnie i chyba to mi ten stan potęguje. Obawiam się jak ogarnę 3 dzieci dom itp. teraz dużo mi mąż pomaga
Dasz radę może będziesz na tyle zajęta trójka że przestaniesz wogole myśleć chociaż na trochę o tej nerwicy :) tego Ci życzę :)

Dzięki Martuś wierzę że tak będzie.
A ty jak się czujesz? Nowy dom (moje marzenie) to pewnie jesteś w skowronkach?
Ja o dziwo bardzo dobrze odpukac :) no czekamy teraz na przelewy z banków notariusza i inne pierdoły więc chyba nie zdazymy przed czerwcem się przeprowadzić plus do tego jeszcze niewielki remont. Ale przynajmniej może będę miała głowę nabita czymś innym i jakoś doturlam się do czerwca ;)

reklama
Dziewczyny które są po 20 tygodniu ciąży jesteście już po wizycie u położnej? Teraz jest obowiązek zgłosić się. Ja jeszcze nie byłam:biggrin2:

Do góry