reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
U mnie tak sobie jiby ok i w ogolw ale jednak martwie sie swoimi schizami ktore mialam dwa razy w nocy raz otworzylam oczywidzialam lalke z horroru na suficie, a raz pajaka obie rzeczy po ulamkach sekundy zniknely, juz sobie wkrecam jakas schizofrenie itp :o ze szaleje. Dobrze, ze przeplywy sa ok, ale szkoda, ze na reszte musisz czekac :( oby sie okazalo wszystko ok :* powodzenia :) a jedzenje w spzitalu to ja wiem tez to przezylam najlepsze bylo 1/3 kielbasy slaskiej jakies szajskiej i 3 kromki chleba... hehe eh co zrobic przetrzymasz to i wrocisz do domu w poniedzialek lub wtorek najpozniej :)

Witam ja juz nie dam radę depersja jestem w 10tc bralam leki zoloft 50mg juz 3 tygodnie jeszcze nie działać leki cale czas mam panikę i nerwica często płacze

Witam ja juz nie dam radę depersja jestem w 10tc bralam leki zoloft 50mg juz 3 tygodnie jeszcze nie działać leki cale czas mam panikę i nerwica często płacze
Ja też brałam zoloft ale w sumie to zaczelam brać nawet 1,5 tabletki i okazalo sie ze ciąża więc odstawilam. Nie jest zle. Najgorsze sa te mocne bicia serca

Poza tym ciaza to burza hormonów więc moze twoje objawy sa właśnie nią uzasadnione. Co na to twój psychiatra.

Kochana a który tydzień u Ciebie? Jakieś leki bierzesz?
30tc 5 dzień. Biorę asentrę 50mg rano. Ale na miesiąc przed porodem psychiatra kazała mi odstawić więc chyba w grudniu odstawię...
A tu w szpitalu nic mi nie podają. O dziwo miałam dziś usg, ale robione przez taką młodą lekarkę-rezydenta. I brzuszek wyszedł na 28tc i 3 dzień, a nie tak jak w czwartek na 27...więc lepiej. Ale jutro mam mieć usg na dokładniejszym aparacie przez jakiegoś specjaliste robione. Mam nadzieję, że wyjdzie dobrze i wyjdę z tego "obozu karnego".

30tc 5 dzień. Biorę asentrę 50mg rano. Ale na miesiąc przed porodem psychiatra kazała mi odstawić więc chyba w grudniu odstawię...
A tu w szpitalu nic mi nie podają. O dziwo miałam dziś usg, ale robione przez taką młodą lekarkę-rezydenta. I brzuszek wyszedł na 28tc i 3 dzień, a nie tak jak w czwartek na 27...więc lepiej. Ale jutro mam mieć usg na dokładniejszym aparacie przez jakiegoś specjaliste robione. Mam nadzieję, że wyjdzie dobrze i wyjdę z tego "obozu karnego".
Będzie dobrze kochana, zobaczysz. A na marginesie...Ty już z górki ...30 tydzień. Ja dopiero 22

reklama
Do góry