Gratulacje! Ale jak to miałaś cc na poniedziałek? Wszystko Oki z Wami?Dziewczyny!urodzilam dzisiaj
reklama
Coś ty , Edzik który to tydzieńDziewczyny!urodzilam dzisiaj
Wystraszona29
Fanka BB :)
Grattwlacje!! Jak się czujesz? Rodzisał sn czy miałaś szybciej cc?Dziewczyny!urodzilam dzisiaj
Dużo zdrówka dla Was!
Wow gratulacje!Dziewczyny!urodzilam dzisiaj
Edzik36
Mialam zaplanowana cc na poniedzialek,ale nad ranem odeszly mi wody i zrobili mi cesarke dzisiaj.Strasznie się zestresowalam bo nie pokazali mi małej Dopiero widzialam ja po 19.Jest w inkubatorze,bo zabrali ja do innego szpitala na kardiologie,ale juz wrocila i raczej jest ok jednak nadal nie jest ze mna tylko na sali noworodkow.Jutro zobacza jak sobis radzi.Grattwlacje!! Jak się czujesz? Rodzisał sn czy miałaś szybciej cc?
Dużo zdrówka dla Was!
Edzik a jak ty sie czujesz? daj znać odrazu jak malutka, Ale super ze prawdopodbnie jest okMialam zaplanowana cc na poniedzialek,ale nad ranem odeszly mi wody i zrobili mi cesarke dzisiaj.Strasznie się zestresowalam bo nie pokazali mi małej Dopiero widzialam ja po 19.Jest w inkubatorze,bo zabrali ja do innego szpitala na kardiologie,ale juz wrocila i raczej jest ok jednak nadal nie jest ze mna tylko na sali noworodkow.Jutro zobacza jak sobis radzi.
Wszystko będzie dobrze. A Ty jak się czujesz nerwica odpuściła? Jak po cc bo też mam mieć i strasznie się boję cesarski i tego co po cesarce.Mialam zaplanowana cc na poniedzialek,ale nad ranem odeszly mi wody i zrobili mi cesarke dzisiaj.Strasznie się zestresowalam bo nie pokazali mi małej Dopiero widzialam ja po 19.Jest w inkubatorze,bo zabrali ja do innego szpitala na kardiologie,ale juz wrocila i raczej jest ok jednak nadal nie jest ze mna tylko na sali noworodkow.Jutro zobacza jak sobis radzi.
Edzik36
No ja po cc strasznie obolala jestem,dostaje leki ale tylko ciut dzialaja....no i spac nie mogę bo lęki probuja sie dobijacEdzik a jak ty sie czujesz? daj znać odrazu jak malutka, Ale super ze prawdopodbnie jest ok![]()
Kasiuniaxv
Gratulacje na pewno wszystko będzie okNo ja po cc strasznie obolala jestem,dostaje leki ale tylko ciut dzialaja....no i spac nie mogę bo lęki probuja sie dobijac
reklama
Edzik36
Dziękuję Mam nadzieję,ze zasnę i te napięcia odejdąGratulacje na pewno wszystko będzie okzdrowia dla Ciebie i maludy
jesteś super dzielna!
Podziel się: