reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

[QUOTEra28, post: 6406, member: 171636"]Mnie dziś męczy niepokoj i duszności, ale jako znoszę :)
Teraz zrobiliśmy sobie z Mężem wycieczkę :D[/QUOTE]
No to super skupisz sie na czyms innym my tez zarqz wybieramy sie po moje kolorowanki antystresowe

reklama
[QUOTEra28, post: 6406, member: 171636"]Mnie dziś męczy niepokoj i duszności, ale jako znoszę :)
Teraz zrobiliśmy sobie z Mężem wycieczkę :D
No to super skupisz sie na czyms innym my tez zarqz wybieramy sie po moje kolorowanki antystresowe[/QUOTE]
No dokładnie musimy zajmować czyms myśli :)

Kolorowanki super odciążają umysł. Ja używam cienkopisów i żelopisów, bo można kropkować, kreskować, kratkować rysunki :)
U mnie weekend całkiem, całkiem, nastrój stabilny :)

Kupiłam sobie te kolorowanki i już pokolorowalam pierwszy rysunek na prawdę działa to na mnie bardzo dobrze. Przy tyxh kolorowankach na prawdę trzeba się mocno skupić żeby nie wyjechać za linięi zajmuje mmyśli dziękuje za podpowiedź :)

Kupiłam sobie te kolorowanki i już pokolorowalam pierwszy rysunek na prawdę działa to na mnie bardzo dobrze. Przy tyxh kolorowankach na prawdę trzeba się mocno skupić żeby nie wyjechać za linięi zajmuje mmyśli dziękuje za podpowiedź :)
Ja jutro też sobie kupię :)
A ile płaciłas w empiku jeśli mogę zapytać? :)

Dzis dzień zaczął mi sie niestety niebardzo. Zawiozlam dziecko do szkoły i na parkingu zrobilo mi sie slabo, gorąco i zaczelo sie w głowie krecic.bylam bardzo niespokojna. Szybko wyszłam na zewnątrz auta.mimo ze minęła od tego zajścia godzina nadal jestem jakas niespokojna.czy tez tak czasem macie???. Jak sobie z tym radzic?

Dzis dzień zaczął mi sie niestety niebardzo. Zawiozlam dziecko do szkoły i na parkingu zrobilo mi sie slabo, gorąco i zaczelo sie w głowie krecic.bylam bardzo niespokojna. Szybko wyszłam na zewnątrz auta.mimo ze minęła od tego zajścia godzina nadal jestem jakas niespokojna.czy tez tak czasem macie???. Jak sobie z tym radzic?
Nie martw się to normalne, typowy atak paniki... A teraz normalne że czujesz się słabo bo organizm broni się w ten sposób przed kolejnym atakiem.
Wiem co pisze bo przeżywałam to nie raz spokojnie :)

reklama
Do góry