Różyczka1984
Fanka BB :)
Dziewczyny jaki macie sposoby na napieciowe bóle glowy oraz na zawroty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam okłady zimne na ból głowy, a na zawroty niestety nie mam złotego środka trzeba przecierpiecDziewczyny jaki macie sposoby na napieciowe bóle glowy oraz na zawroty?
Dzień dobry dziewczyny ja oczywiście wstalam przed 10 u mnie to norma i obudzilam się cała nerwowa, niedobrze mi jest i mam uczucie jak by ktoś sciskal mi krtań. Najchętniej poszlabym bym do szafki i wzięła tabletki od psychiatry bo już mam dojść tego samopoczucia mojego. Płakać mi się chce myślę znowu jak sobie dam rade z dzieckiem czy nie lepiej byłoby poronić. Tak mi źle czuje się taka samatnotna
Iwi nie możesz tak mówić przestań...musisz być silna dla dzieckaDzień dobry dziewczyny ja oczywiście wstalam przed 10 u mnie to norma i obudzilam się cała nerwowa, niedobrze mi jest i mam uczucie jak by ktoś sciskal mi krtań. Najchętniej poszlabym bym do szafki i wzięła tabletki od psychiatry bo już mam dojść tego samopoczucia mojego. Płakać mi się chce myślę znowu jak sobie dam rade z dzieckiem czy nie lepiej byłoby poronić. Tak mi źle czuje się taka samatnotna
Klara nie mozesz miec wyrzutotów sumienia ja na poczatku ciazy przez cztery tygodnia bralam tabletki bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy i wszyscy lekarze powiedzieli ze mam sie nie przejmowac gorzej by byli jak bym cale 9 miesiecy brala te leki a jedna na pewno nie zaszkodzi dziecko. A tak poza tym to troche przedl mi atak paniki ale nie do konca jeszczeK : 15040450 pisze:Ja prawie w ogóle nie biorę leków... dziś to byl eksperyment ale teraz mam wyrzuty sumienia