reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Dzień dobry dziewczyny ja oczywiście wstalam przed 10 u mnie to norma i obudzilam się cała nerwowa, niedobrze mi jest i mam uczucie jak by ktoś sciskal mi krtań. Najchętniej poszlabym bym do szafki i wzięła tabletki od psychiatry bo już mam dojść tego samopoczucia mojego. Płakać mi się chce myślę znowu jak sobie dam rade z dzieckiem czy nie lepiej byłoby poronić. Tak mi źle czuje się taka samatnotna

Dzień dobry dziewczyny ja oczywiście wstalam przed 10 u mnie to norma i obudzilam się cała nerwowa, niedobrze mi jest i mam uczucie jak by ktoś sciskal mi krtań. Najchętniej poszlabym bym do szafki i wzięła tabletki od psychiatry bo już mam dojść tego samopoczucia mojego. Płakać mi się chce myślę znowu jak sobie dam rade z dzieckiem czy nie lepiej byłoby poronić. Tak mi źle czuje się taka samatnotna

Dasz rade..wszystkie damy bo musimy. Pomysl tak jeszcze troche i po porodzie wrocisz do lekow i spokojnie bedziesz zajmowała sie swoim dzieckiem

I
Iwi nie możesz tak mówić przestań...musisz być silna dla dziecka :)
ja dziś też się nie wyraźnie czuje i chyba głupio zrobiłam bo wzięłam tabletkę coaxilu mam nadzieję że nie zaszkodzi dzidzi :(

Dziewczyny a może ciąża to dobry moment aby spróbować beż leków. Wiem ze to nie jest łatwe bo ja sama po porodzie też byłam u psychiatry. Dostałam parogen ale karmienie było dla mnie ważniejsze. Zaczęłam słuchać dicovica, byłam na forum zaburzeni.pl i jest lepiej. Nie jestem może 100 % beż nerwicy ale leków nie wezmę. Czas jeszcze raz czas

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem że muszę być silna dka dziecka ale czasamu tak jak dzisiaj wydaje się to ponad moje siły dla mnie w ogóle ciąża i myśl ze jakiś mały człowiek rośnie we mnie jest realne nie wiem czemu ale mam wrażenie czasami ze to nie ja jestem w ciąży tylko ktoś inny a poród to dla mnie jakaś czarna magia ja będę miała cesarke i swiadomosc ze cos wyciagna mi z brzucha po prostu mnie przeraza a pozniej jeszcze musze zajmowac sie tym dzieckiem. Mam atak paniki źle mi się oddycha nie moge przelknac śliny :( :( :(

reklama
K : 15040450 pisze:
Ja prawie w ogóle nie biorę leków... dziś to byl eksperyment ale teraz mam wyrzuty sumienia :(
Klara nie mozesz miec wyrzutotów sumienia ja na poczatku ciazy przez cztery tygodnia bralam tabletki bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy i wszyscy lekarze powiedzieli ze mam sie nie przejmowac gorzej by byli jak bym cale 9 miesiecy brala te leki a jedna na pewno nie zaszkodzi dziecko. A tak poza tym to troche przedl mi atak paniki ale nie do konca jeszcze :(

Do góry