reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Hej dziewczyny. Czy któraś z was w 2 trymestrze miała takie uczycie pulsowania w uchu jakby tętno i uczucie zatkanego ucha?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam uczucie tętna w I trymestrze. Ciężko było mi przez to spać, w nocy jeszcze bardziej się nasilało. Ale sądzę że to przez nasilenie nerwicy w tym okresie.

reklama
Ja czytałam kiedyś książkę chyba nazywałasie otwarte drzwi na pewno cos z drzwiami było tez super ksiazka. Sluchalam dzisiaj oczywiscie DivoVica i jedną wypowiedź zapamietam do konca życia i Wy też powinniście. Mowili o tym że każdy kto ma nerwice i długo się z nią zmaga powinien dostać medal za to ponieważ jest to bardzo ciężki orzech do zgryzienia bo ciągle się stara żeby bylo lepiej. A ja w ogóle się czujecie dzisiaj.?
Iwi ty o tym lepiej zapomnij, bo za chwilę będziesz się cieszyć z tej nerwicy bo medal się należy. Nerwica to jest porażka.... Medal tym co żyją razem z nami jak nam wali na lep i mamy jazdy, a mimo to są obok [emoji7][emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Obudzilam sie dzisiaj znowu z dziwnymi myślami o poronieniu tak jak już kiedyś pisałam ale przypomniałam sobie o tym co mówili na wykładzie DivoVica że trzeba być swoim przyjacielem i mówić do siebie rano że to tylko nasze myśli. Jestem jeszcze niespokojna ake nie tak jak rano mam nadzieję że później będzie jeszcze lepiej. :)

Obudzilam sie dzisiaj znowu z dziwnymi myślami o poronieniu tak jak już kiedyś pisałam ale przypomniałam sobie o tym co mówili na wykładzie DivoVica że trzeba być swoim przyjacielem i mówić do siebie rano że to tylko nasze myśli. Jestem jeszcze niespokojna ake nie tak jak rano mam nadzieję że później będzie jeszcze lepiej. :)
Będzie :) Piękna dziś pogoda, wyjdz do parku i łap witaminę D. Miałaś jakieś trudności na początku ciąży że boisz się poronienienia?

Dziewczyny pomóżcie mam właśnie atak i jestem sama w domu tak bardzo się boję :(
Wszystko będzie dobrze to tylko atak paniki. Nic złego Ci się nie stanie, to minie. Musisz ten stan zaakceptować, niech płynie ale się nad nim nie zastanawiaj. Wez kilka spokojnych i głębokich wdechów takich z przepony. Wypij tez spokojnie szklankę zimnej wody to pomoze Ci się lekko ochłonąć. Zrób sobie podwójną melisę. I spróbuj cos porobić.

Włącz sobie do posłuchani Divovica Segment 5 o ataku paniki.
Możesz też włączyć jakąś muzykę.

Wszystko będzie dobrze to tylko atak paniki. Nic złego Ci się nie stanie, to minie. Musisz ten stan zaakceptować, niech płynie ale się nad nim nie zastanawiaj. Wez kilka spokojnych i głębokich wdechów takich z przepony. Wypij tez spokojnie szklankę zimnej wody to pomoze Ci się lekko ochłonąć. Zrób sobie podwójną melisę. I spróbuj cos porobić.

Włącz sobie do posłuchani Divovica Segment 5 o ataku paniki.
Możesz też włączyć jakąś muzykę.
Dzięki murasaki za wsparcie uspokoiłam się trochę, ale teraz został ten lek przed kolejnym atakiem nie cierpię tego stanu:(
Idę kończyć placek to nie będę o tym myślała :)

reklama
Też miałam dzisiaj po południu mały atak paniki ale była to taka sytuacja że byłam na urodzinach mojej bratowej było 18 osób cała rodzina a ja w pewnym momencie zaczęłam się bardzo denerwować i miałam straszny niepokój w sobie i było mi głupio o tym mówić bo było dużo obcych ludzi więc poszłam do ubikacji i trochę sie uspokoilam i oddychalam spokojnie pozniej wróciłam i skupilam sie na tym o czym mówili i odziwo nawet nie zorientowalam kiedy mi to przeszło więc znowu jestem z siebie zadowolana i ciesze sie klara że tobie też przeszło

Do góry