reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
Dlatego tak się czujesz bo mózg przywykl do stanu lekowego. To już nawyk. Potrzeba czasu aby umysł uspokoił się i przestał analizować ciebie i otoczenieDokładnie jak jest dobrze to wydaje mi się to bardzo dziwne bo to przecież nie jest normalne że ja dobrze się czuję tylko zawsze źle. Kurcze czy to wszystko musi być takie skomplikowane. Chciałabym z Wami wszystkimi się spotkać i tak pogadać szczerze na żywo, pośmiać się razem popłakać oczywiśćie też wydaje mi się że wszystkim nam by to pomogło
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Iwi121
Zaczynam się denerwować i to bardzd wczoraj pojawił mi się śluz ale bardzo rzadki jak byłam u ginekolog,przebadała mnie i powiedziała że wszystko ok a teraz będąc w ubikacji zauważyłam znowu tyle że ten śluz był tak zbity jak galaretka.Czytałam na internecie że może to być objaw poronienia,ale wczoraj u ginekolog na badaniu było wszystko ok.Miałyście podobną sytuację proszę dajcie mi znać
murasaki
Ale jaki kolor?Zaczynam się denerwować i to bardzd wczoraj pojawił mi się śluz ale bardzo rzadki jak byłam u ginekolog,przebadała mnie i powiedziała że wszystko ok a teraz będąc w ubikacji zauważyłam znowu tyle że ten śluz był tak zbity jak galaretka.Czytałam na internecie że może to być objaw poronienia,ale wczoraj u ginekolog na badaniu było wszystko ok.Miałyście podobną sytuację proszę dajcie mi znać
Iwi121
Biały nie ma tam żadnej krwiAle jaki kolor?
karolyn1987
Iwi121
Cześć dziewczyny niedawno się obudzilam o 10:00, bo ja jestem straszny spioch. Wstalam zjadłam śniadanie, ogarnęłam się iznznowu zaczynają dopadać mnie czarne myśli, spróbuję się im nie dać dlatego pójdę wyprać firanke ręcznie bo nie nadaje się do pralki ponieważ jest to firanka makaron. Później zrobie kurze i pomyje naczynia, a dalej nie wiem co może doradzicie co mam robić w domu żeby nie zwariować od tych myśli
reklama
Ja uparcie wychodzę na spacery.. byle gdzie... po prostu siedzenie w domu mnie czasem przytłacza do tego stopnia, że dostaję jakiejś apatii.. nie chcę kolejnej depresji w ciąży więc sie ratuję czym mogę..
Podziel się: