reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
Tobie też polecam nagrania dicovica. Tam jest wszystko. Ty ich nie lekcewazysz a wypierasz. Nie można ignorować natręctw beż akceptacji a tobie jej brakujeMoja walka z natrectwami właśnie polega na próbie ich lekceważenia tylko nie zawsze mi się to udaje...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Klara28
Mam identycznie ciągle myślę o tym kiedy nadejdzie jakiś atak a jak jest dobrze to wydaje mi się to dziwneJa rana czuję się zawsze i pije melise później się uspokoja a wieczorem zaczynam myśleć jak będę się czuła rano, a moje myśli krążą wokół tego czy coś się nie stanie a hak czuję się dobrze to znowu myślę o tym kiedy to dobre samopoczucie się skończy i będę się czuła źle. Zaczynam słuchać DivoVica u mam wielką nadzieję że coś to da.
Iwi121
Dokładnie jak jest dobrze to wydaje mi się to bardzo dziwne bo to przecież nie jest normalne że ja dobrze się czuję tylko zawsze źle. Kurcze czy to wszystko musi być takie skomplikowane. Chciałabym z Wami wszystkimi się spotkać i tak pogadać szczerze na żywo, pośmiać się razem popłakać oczywiśćie też wydaje mi się że wszystkim nam by to pomogłoMam identycznie ciągle myślę o tym kiedy nadejdzie jakiś atak a jak jest dobrze to wydaje mi się to dziwne
Klara28
A właśnie skąd jesteście dziewczyny? Ja też chętnie bym się spotkała żeby pogadać i pozalic sięDokładnie jak jest dobrze to wydaje mi się to bardzo dziwne bo to przecież nie jest normalne że ja dobrze się czuję tylko zawsze źle. Kurcze czy to wszystko musi być takie skomplikowane. Chciałabym z Wami wszystkimi się spotkać i tak pogadać szczerze na żywo, pośmiać się razem popłakać oczywiśćie też wydaje mi się że wszystkim nam by to pomogło
murasaki
Ja okien nie myłam, zrobił to mąż. Może zakręcić Ci się w głowie, używasz różnych detergentów i się ich nawdychasz, może Cie przewiać i przeziębienie gotowe. Zleć to mężowi.Dzięki za odpowiedź. A mam do Was wszystkich bardzo wazne pytanie przynajmniej dla mnie. Zblizaja sie swieta i chcialam umyc okna jestem w 12 tygodniu ciazy czy ja moge umyc jedno okna dzisiaj a drugie jutro mylyscie okna w tym okresie ciazy
Iwi121
Już umyłam ale tylko jedno nastepne zrobie za dwa dni a mąż powiesi dzisiaj firanki bo tego na pewno nie zrobieJa okien nie myłam, zrobił to mąż. Może zakręcić Ci się w głowie, używasz różnych detergentów i się ich nawdychasz, może Cie przewiać i przeziębienie gotowe. Zleć to mężowi.
reklama
Podziel się: