Ja tez się zgadzam, ze jeśli myślisz o odstawieniu to zrób to stopniowo, zejdź na 50 mg, poczekaj kilka dni, zejdź na 25 i ewentualnie wtedy odstaw. Oczywiście tez zalezy co powie Ci lekarz. twoja dawka 75 jest dość niska, ja miałam 50.Super, ze tak szybko sie Wam udalo. Trzymam kciuki ! A z lekami to zalezy jak sie czujesz. Odstawia sie raczej stopniowo.
reklama
Agulaczarnula
Aktywna w BB
Gratulacje! Zobaczysz jak się będziesz czuła. U mnie nerwica bardzo się wyciszyła w obu ciażach. Nie musiałam brać tabletek.Wczoraj zrobiłam betę, wynik prawie 56 czyli się udało teraz mam tylko dylematy co dalej z lekami, przyjmowalam 75 mg Sertraliny, wczoraj nie wzięłam tabletki, dziś lekkie zawroty głowy, jutro wizyta u psychiatry i pytanie odstawiać czy nie odstawiać? Możecie napisać jak to u Was wygląda /wyglądało?
asiakasia90
Fanka BB :)
Pogoda niestety nie pomaga, ciągle pada przez co ciśnienie skacze, a to nie wpływa na samopoczucie pozytywnie... Ciężka decyzja z tymi lekami, nikt mi nie da gwarancjiSuper!!! Gratulacje jeśli chodzi o leki, to skonsultuj się z psychiatrą. Ja biorę tylko pół tabletki na podwyższony puls, chociaż w ciąży to chyba norma, że puls jest wyższy i doraźnie pół tabletki afobamu( ale bardzo rzadko). Najgorszy był dla mnie 1 trymestr, który niedawno się zakończył. Teraz są lepsze i gorsze dni, duży wpływ ma na.moje samopoczucie pogoda...
asiakasia90
Dziękuję Oby u mnie też tak byłoGratulacje! Zobaczysz jak się będziesz czuła. U mnie nerwica bardzo się wyciszyła w obu ciażach. Nie musiałam brać tabletek.
Agulaczarnula
Aktywna w BB
Myślę, że jak się świadomie zdecydowałaś na ciążę to znaczy, że czujesz się na siłach. Dasz radę!!! Brzydka pogoda nie trwa wieczne, złe samopoczucie też nie... Sa lepsze i gorsze dni.Dziękuję Oby u mnie też tak było
asiakasia90
Ciąży pragnę już od kilku lat, w zeszłym roku odstawiłam leki z myślą o ciąży ale przyszedł nawrót i musiałam do nich wrócić mam nadzieję, że teraz będzie inaczejMyślę, że jak się świadomie zdecydowałaś na ciążę to znaczy, że czujesz się na siłach. Dasz radę!!! Brzydka pogoda nie trwa wieczne, złe samopoczucie też nie... Sa lepsze i gorsze dni.
Ewna4
Hej dziewczyny stare i nowe
Ja znów w szpitalu. 36 tydzień i oprócz cukrzycy ciążowej , nerwicy, niedoczynność tarczycy, wielowodzia doszło mi lekko podwyższone ciśnienie. Ale wydaje mi się że to nerwiczka się odzywa bo już od kilku dni mi duszno brak tchu i kołatania serca. Nawet leżenie nie bardzo pomaga. Pomóżcie jak sobie z tym poradzić?
Ja znów w szpitalu. 36 tydzień i oprócz cukrzycy ciążowej , nerwicy, niedoczynność tarczycy, wielowodzia doszło mi lekko podwyższone ciśnienie. Ale wydaje mi się że to nerwiczka się odzywa bo już od kilku dni mi duszno brak tchu i kołatania serca. Nawet leżenie nie bardzo pomaga. Pomóżcie jak sobie z tym poradzić?
Przyszłamamusia:)
Zaciekawiona BB
Dacie radę mamuśki <3
asiakasia90
Czytałam, że na końcówce ciąży właśnie brakuje oddechu, może niekoniecznie od razu to nerwiczka postaraj się odprężyć, sama polecam trening uważności mindfulness.Hej dziewczyny stare i nowe
reklama
asiakasia90
GratulacjeZobacz załącznik 978693I my się przywitamy. Kubuś urodzony 13 maja o 22.25 4.000kg i 54cm długi
Dacie radę mamuśki <3
Podziel się: