reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Hej, mam przez ostatnie trzy dni jakieś stany depresyjne....ciągle płaczę i czuję lęk. Nie umiem tego powstrzymać, zapanować nad emocjami, to jest silniejsze ode mnie. Jest mi wstyd przed moim synkiem ktory widzi mnie zaplakaną.
Czuję się przybita swoim stanem....

reklama
Hej dziewczyny ja też od wczoraj mam jakieś lęki i zauważyłam że odczuwam je jak się przebudzę. Dlatego dziś nie drzemałam w dzień. Zobaczę jaka będzie noc bo wczorajsza nie była za ciekawa

Gosiu u lekarza ok, jak usłyszałam od niej, że naprawdę czepia się mnie dużo przypadłości i nie mam łatwej ciąży to się popłakałam. Serduszko Maćka bije w porządku. Szyjka się trzym. Od jutra mam brać żelazo bo pojawiła się anemia.

Justi to najważniejsze że z dzidzi wszystko dobrze. Oby jeszcze nastrój mamy się poprawił. Justi już niedużo nam zostało damy radę

Moja ginekolog namawiała mnie na poród naturalny, bo pierwszy był ok i nie trwał długo, a drugi jest łatwiejszy i mam krótką szyjkę macicy więc powinno być ok. Ja też wolę naturalny, bo wiem co mnie czeka (jest do przejścia, ból po porodzie idzie w zapomnienie i co najważniejsze od razu jest się sprawnym) a cesarka to jednak operacja, narkoza, szew i dłuższe dochodzenie do siebie. Ja po urodzeniu mojego synka poszłam z sali porodowej na oddział położniczy jak gdyby nigdy nic i od razu byłam w stanie się nim zająć.
Mam poczucie, że lykam mnóstwo tabletek, magnez, witaminę D3, nospę, luteine, teraz dojdzie żelazo, asertin, antybiotyk i probiotyki, o fuck trochę tego jest.... No ale jak trzeba to trzeba.
Psychiatra kazała mi pobrać relanium przez te dni kiedy źle się czuje żeby się wyciszyć....Ale narazie się wstrzymuję...

Hej justi u mnie dziś była położna opowiadała o porodzie więc ja chyba też spróbuję naturalnie. Jak nie wyjdzie to wtedy niech tną. Pokrzepia mnie fakt że mąż będzie ze mną

Hej dziewczyny. Chyba zapeszylam mowiac ze się lepiej czuję bo od wczoraj mam jakis kryzys. Znow mi sie nic nie chce, moze to wynik wahań w pogodzie, raz wysokie raz niskie ciśnienie. Mam nadzieje ze w weekend bedzie lepiej bo zaplanowalismy z mezem male zakupy[emoji5]

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asia ja dalej mam doła i lęki, mogę płakać całymi dniami, nie wiem jak sobie pomóc, mam straszne myśli, może to jakiś wyrzut hormonów i ta pogoda....

Do góry