reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Reese jak się miewasz? Ja biorę już prawie 3 tygodnie asentre 50 mg i rano jest bardzo ciężko, bo budzę się z okropnym lękiem i od razu się pocę. Wydaje mi się, że mam już wszystkie choroby świata, nie mam już siły bo codziennie jest to samo, a Ty jaką dawkę bierzesz?

kiepsko... mi nie pomogła asentra, całą ciąże czuje się fatalnie, od sierpnia w zasadzie. Biorę teraz 25mg i jakoś tam funkcjonuję. Zostało mi 4 tygodnie niecałe więc już jakoś dojadę a potem wracam do swoich leków

A jak ty przechodzisz depresję? Objawy jakie masz?

Obojętność, lęk, kompletny brak sił, zero zainteresowań, apetyt na zero.... taki wrak

Może faktycznie to relanium ja jeszcze nie użyłam ;) ale z tego co mówią lekarze to nawet w szpitalu go podają ;) Być może też pogoda tak działa u mnie wczoraj deszcz i zimno a dzisiaj słoneczko :) Dziewczyny a Wy skąd jesteście ? Ja Dąbrowa górnicza
Hej ja też że Slaska, Rybnik kojarzysz? :)

Dawno mnie nie było nie mam w ogóle czasu przy mojej dwójce dzieciaków :o ten mały drań co dwie godzin je rośnie jak na drożdżach :p a jak nie śpi to wiecznie płacze i chce być noszony:o a do tego drugi 5 latek mała katarynka :o u mnie lepiej trochę ale dwa razy mnie zaatakowała nerwica jak prZed ciąża i wzięłam afobam, mialam czyszczenie po CC pod narkozy aprzeszlam je ok a dziś kontrola oby było. Wkoncu ok :o sorry za literówki ale królewicz aktualnie na rękach się buja ;) pozdrawiam dziewczyny :*

A tak w ogóle moje prawdziwe imię to Sylwia ;) o jestem tutaj od czerwca około wydaje mi sie, że w najgorszych chwilach bardzo mi pomogło więc wspierajcie się tutaj:) samo to, że mogłam się wygadać bez skrupułów dawało mi bardzo dużo :) dzięki dziewczyny, że zawsze dodawalyscie otuchy :D

Ogólnie ja dalej bez leków da się dziewczyny tylko trzeba być mega silnym dw alata temu SB nie radziłam byłam wrakiem człowieka ale teraz jak tylko suka ( nerwica) chce mnie drapnac to staram się myśleć o czymś innym oto jakoś daje rade oby jak najdłużej

Dawno mnie nie było nie mam w ogóle czasu przy mojej dwójce dzieciaków :o ten mały drań co dwie godzin je rośnie jak na drożdżach :p a jak nie śpi to wiecznie płacze i chce być noszony:o a do tego drugi 5 latek mała katarynka :o u mnie lepiej trochę ale dwa razy mnie zaatakowała nerwica jak prZed ciąża i wzięłam afobam, mialam czyszczenie po CC pod narkozy aprzeszlam je ok a dziś kontrola oby było. Wkoncu ok :o sorry za literówki ale królewicz aktualnie na rękach się buja ;) pozdrawiam dziewczyny :*

fajnie, że u Ciebie ok :) Zdrówka dla Ciebie i dzieciaków

reklama
hej dziewczyny powiedzcie ile czasu mogą utrzymywać sie objawy zwiększenia dawki, bo trzyma mnie od poniedziałku i nie wiem czy się udać do psychiatry czy przeczekać...

Do góry