reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Reese jak się miewasz? Ja biorę już prawie 3 tygodnie asentre 50 mg i rano jest bardzo ciężko, bo budzę się z okropnym lękiem i od razu się pocę. Wydaje mi się, że mam już wszystkie choroby świata, nie mam już siły bo codziennie jest to samo, a Ty jaką dawkę bierzesz?

kiepsko... mi nie pomogła asentra, całą ciąże czuje się fatalnie, od sierpnia w zasadzie. Biorę teraz 25mg i jakoś tam funkcjonuję. Zostało mi 4 tygodnie niecałe więc już jakoś dojadę a potem wracam do swoich leków

A jak ty przechodzisz depresję? Objawy jakie masz?

Obojętność, lęk, kompletny brak sił, zero zainteresowań, apetyt na zero.... taki wrak

Może faktycznie to relanium ja jeszcze nie użyłam ;) ale z tego co mówią lekarze to nawet w szpitalu go podają ;) Być może też pogoda tak działa u mnie wczoraj deszcz i zimno a dzisiaj słoneczko :) Dziewczyny a Wy skąd jesteście ? Ja Dąbrowa górnicza
Hej ja też że Slaska, Rybnik kojarzysz? :)

Dawno mnie nie było nie mam w ogóle czasu przy mojej dwójce dzieciaków :o ten mały drań co dwie godzin je rośnie jak na drożdżach :p a jak nie śpi to wiecznie płacze i chce być noszony:o a do tego drugi 5 latek mała katarynka :o u mnie lepiej trochę ale dwa razy mnie zaatakowała nerwica jak prZed ciąża i wzięłam afobam, mialam czyszczenie po CC pod narkozy aprzeszlam je ok a dziś kontrola oby było. Wkoncu ok :o sorry za literówki ale królewicz aktualnie na rękach się buja ;) pozdrawiam dziewczyny :*

A tak w ogóle moje prawdziwe imię to Sylwia ;) o jestem tutaj od czerwca około wydaje mi sie, że w najgorszych chwilach bardzo mi pomogło więc wspierajcie się tutaj:) samo to, że mogłam się wygadać bez skrupułów dawało mi bardzo dużo :) dzięki dziewczyny, że zawsze dodawalyscie otuchy :D

Ogólnie ja dalej bez leków da się dziewczyny tylko trzeba być mega silnym dw alata temu SB nie radziłam byłam wrakiem człowieka ale teraz jak tylko suka ( nerwica) chce mnie drapnac to staram się myśleć o czymś innym oto jakoś daje rade oby jak najdłużej

Dawno mnie nie było nie mam w ogóle czasu przy mojej dwójce dzieciaków :o ten mały drań co dwie godzin je rośnie jak na drożdżach :p a jak nie śpi to wiecznie płacze i chce być noszony:o a do tego drugi 5 latek mała katarynka :o u mnie lepiej trochę ale dwa razy mnie zaatakowała nerwica jak prZed ciąża i wzięłam afobam, mialam czyszczenie po CC pod narkozy aprzeszlam je ok a dziś kontrola oby było. Wkoncu ok :o sorry za literówki ale królewicz aktualnie na rękach się buja ;) pozdrawiam dziewczyny :*

fajnie, że u Ciebie ok :) Zdrówka dla Ciebie i dzieciaków

reklama
hej dziewczyny powiedzcie ile czasu mogą utrzymywać sie objawy zwiększenia dawki, bo trzyma mnie od poniedziałku i nie wiem czy się udać do psychiatry czy przeczekać...

Do góry