Brałam 10mg i zero efektów, większej dawki nie ryzykuję.Sorki za wpakowanie sie na wasz watek.Mam pytanie miala ktoras z Was do czynuenia z hydroksyzyna?Jak sie czulyscie?
reklama
Reese jak się miewasz? Ja biorę już prawie 3 tygodnie asentre 50 mg i rano jest bardzo ciężko, bo budzę się z okropnym lękiem i od razu się pocę. Wydaje mi się, że mam już wszystkie choroby świata, nie mam już siły bo codziennie jest to samo, a Ty jaką dawkę bierzesz?
kiepsko... mi nie pomogła asentra, całą ciąże czuje się fatalnie, od sierpnia w zasadzie. Biorę teraz 25mg i jakoś tam funkcjonuję. Zostało mi 4 tygodnie niecałe więc już jakoś dojadę a potem wracam do swoich leków
A jak ty przechodzisz depresję? Objawy jakie masz?
Obojętność, lęk, kompletny brak sił, zero zainteresowań, apetyt na zero.... taki wrak
Roza1111
Fanka BB :)
Hej ja też że Slaska, Rybnik kojarzysz?Może faktycznie to relanium ja jeszcze nie użyłam ale z tego co mówią lekarze to nawet w szpitalu go podają Być może też pogoda tak działa u mnie wczoraj deszcz i zimno a dzisiaj słoneczko Dziewczyny a Wy skąd jesteście ? Ja Dąbrowa górnicza
Roza1111
Dawno mnie nie było nie mam w ogóle czasu przy mojej dwójce dzieciaków ten mały drań co dwie godzin je rośnie jak na drożdżach a jak nie śpi to wiecznie płacze i chce być noszony a do tego drugi 5 latek mała katarynka u mnie lepiej trochę ale dwa razy mnie zaatakowała nerwica jak prZed ciąża i wzięłam afobam, mialam czyszczenie po CC pod narkozy aprzeszlam je ok a dziś kontrola oby było. Wkoncu ok sorry za literówki ale królewicz aktualnie na rękach się buja pozdrawiam dziewczyny :*
Roza1111
A tak w ogóle moje prawdziwe imię to Sylwia o jestem tutaj od czerwca około wydaje mi sie, że w najgorszych chwilach bardzo mi pomogło więc wspierajcie się tutaj samo to, że mogłam się wygadać bez skrupułów dawało mi bardzo dużo dzięki dziewczyny, że zawsze dodawalyscie otuchy
Nerwiczka87
A któras z Was brała relanium??
Roza1111
Ogólnie ja dalej bez leków da się dziewczyny tylko trzeba być mega silnym dw alata temu SB nie radziłam byłam wrakiem człowieka ale teraz jak tylko suka ( nerwica) chce mnie drapnac to staram się myśleć o czymś innym oto jakoś daje rade oby jak najdłużej
Roza1111
Ja w pierwszej ciąży pięć lat temu dostałam relanium w zastrzyku w szpitalu ale to był 40 tydzień ciąży ... I wtedy nie miałam nerwicy tylko panikowałam przez skurcze i mi to dali... Nawet nie wiedziałam wtedy co tjA któras z Was brała relanium??
Dawno mnie nie było nie mam w ogóle czasu przy mojej dwójce dzieciaków ten mały drań co dwie godzin je rośnie jak na drożdżach a jak nie śpi to wiecznie płacze i chce być noszony a do tego drugi 5 latek mała katarynka u mnie lepiej trochę ale dwa razy mnie zaatakowała nerwica jak prZed ciąża i wzięłam afobam, mialam czyszczenie po CC pod narkozy aprzeszlam je ok a dziś kontrola oby było. Wkoncu ok sorry za literówki ale królewicz aktualnie na rękach się buja pozdrawiam dziewczyny :*
fajnie, że u Ciebie ok Zdrówka dla Ciebie i dzieciaków
reklama
Podziel się: