reklama
marta2211
Fanka BB :)
Bardzo możliwe niestety te leki tak działają że zanim będzie poprawa będzie trochę gorzej. Mi psychiatra zawsze mówił zeby się nie wystraszyć na początku brania leków ze jest coraz gorzej bo niektórzy tak na nie reaguja.słuchajcie czy możliwe jest że to że się fatalnie czuje znaczy te lęki i wymioty są spowodowane zwiększeniem dawki.....bo pani doktor mi zwiekszyła, czy raczej jest inny powód...
bzikula1
ale ja biorę już od 11 stycznia i nie rozumiem z kąd ten atak.Bardzo możliwe niestety te leki tak działają że zanim będzie poprawa będzie trochę gorzej. Mi psychiatra zawsze mówił zeby się nie wystraszyć na początku brania leków ze jest coraz gorzej bo niektórzy tak na nie reaguja.
To może być spowodowane zwiększeniem dawki, jednak masz zmianę z 50 na 100ale ja biorę już od 11 stycznia i nie rozumiem z kąd ten atak.
Ewna4
Oleńka ja biorę od piątku i jest tragedia po prostu. Dziś usnęłam przed 10 rano i po pierwszej mnie mąż budzi. Masakra. Taka jestem słaba. A skoro zwiekszylas dawkę to pewnie organizm znowu się musi przyzwyczaić do leków.
Ja - Andrychów małopolskie
Ja to i tak Cię podziwiam- 3 dzieci i 4 w drodze... mi się wydaje ze ja poprzestanę na 1Oleńka ja biorę od piątku i jest tragedia po prostu. Dziś usnęłam przed 10 rano i po pierwszej mnie mąż budzi. Masakra. Taka jestem słaba. A skoro zwiekszylas dawkę to pewnie organizm znowu się musi przyzwyczaić do leków.
reklama
Ewna4
Wiesz co zawsze chciałam mieć 2 3 córki. Po porodzie 1corki powiedziałam nigdy wiecej hehe. 4 dzieci to już będzie mega wyzwanie. To 4 jest wpadką ale wiadomo że nie usunę. Widocznie to mi było pisane. Fajnie że chociaż teraz będzie chłopak to jakoś tak nawet rodzina patrzy przychylnym okiem. Moi rodzice na początku się załamali ale teraz się cieszą bo mają 6 wnuczek i wkoncu doczekali się wnukaJa to i tak Cię podziwiam- 3 dzieci i 4 w drodze... mi się wydaje ze ja poprzestanę na 1
Podziel się: