reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

słuchajcie czy możliwe jest że to że się fatalnie czuje znaczy te lęki i wymioty są spowodowane zwiększeniem dawki.....bo pani doktor mi zwiekszyła, czy raczej jest inny powód...

reklama
słuchajcie czy możliwe jest że to że się fatalnie czuje znaczy te lęki i wymioty są spowodowane zwiększeniem dawki.....bo pani doktor mi zwiekszyła, czy raczej jest inny powód...
Bardzo możliwe niestety te leki tak działają że zanim będzie poprawa będzie trochę gorzej. Mi psychiatra zawsze mówił zeby się nie wystraszyć na początku brania leków ze jest coraz gorzej bo niektórzy tak na nie reaguja.

Bardzo możliwe niestety te leki tak działają że zanim będzie poprawa będzie trochę gorzej. Mi psychiatra zawsze mówił zeby się nie wystraszyć na początku brania leków ze jest coraz gorzej bo niektórzy tak na nie reaguja.
ale ja biorę już od 11 stycznia i nie rozumiem z kąd ten atak.

Aha myślałam że jakoś niedawno zwiekszalas dawke. Jeśli jest to jednorazowy epizod to myślę że nic złego się nie dzieje ale jeśli cię to uspokoi to możesz chyba zawsze zadzwonić do lekarza i powiedzieć o obawach.

Oleńka ja biorę od piątku i jest tragedia po prostu. Dziś usnęłam przed 10 rano i po pierwszej mnie mąż budzi. Masakra. Taka jestem słaba. A skoro zwiekszylas dawkę to pewnie organizm znowu się musi przyzwyczaić do leków.
Ja - Andrychów małopolskie

Oleńka ja biorę od piątku i jest tragedia po prostu. Dziś usnęłam przed 10 rano i po pierwszej mnie mąż budzi. Masakra. Taka jestem słaba. A skoro zwiekszylas dawkę to pewnie organizm znowu się musi przyzwyczaić do leków.
Ja - Andrychów małopolskie
Ja to i tak Cię podziwiam- 3 dzieci i 4 w drodze... mi się wydaje ze ja poprzestanę na 1

reklama
Ja to i tak Cię podziwiam- 3 dzieci i 4 w drodze... mi się wydaje ze ja poprzestanę na 1
Wiesz co zawsze chciałam mieć 2 3 córki. Po porodzie 1corki powiedziałam nigdy wiecej:no: hehe. 4 dzieci to już będzie mega wyzwanie. To 4 jest wpadką ale wiadomo że nie usunę. Widocznie to mi było pisane. Fajnie że chociaż teraz będzie chłopak to jakoś tak nawet rodzina patrzy przychylnym okiem. Moi rodzice na początku się załamali ale teraz się cieszą bo mają 6 wnuczek i wkoncu doczekali się wnuka

Do góry