Wystraszona29
Fanka BB :)
Najważniejsze, że wszystko w porządku z dzieckiem. I gratuluję synka, tak?Jestes juz tak daleko ze faktycznie wszystko moze dac sie we znaki... ale moze to slabsze takie dni ktore sie uspokoja?
Jestem juz po polowkowych, wszystko wyszlo wporzadku. Powinnam sie cieszyc i sie ciesze, ale sama czuje sie fatalnie. Faktycznie to juz chyba depresja. Mam taki problem z podjeciem leczenia, takie wyrzuty sumienia, naczytalam sie o wiekszym ryzyku autyzmu przez stosowanie lekow, szczegolnie u chlopcow , ale ze nie leczyc to tez zle bo przedwczesny porod, stres tez zly dla dziecka... jestem zalamana i zagubiona. Po prostu nie umiem podjac decyzji ale chyba moj stan sam to wymusi. Boje sie tez strasznie jak sie bede czula po leku, czy nie bedzie fizycznie i psychicznie gorzej niz jest...
Kochana o tym autyzmie piszą odnośnie wszystkiego..szczepionek też. Że po nich autyzm, opóźnienie w rozwoju! Myślę że minimalne ryzyko jest zawsze, ale bez brania leków, przy wzorowej ciąży i diecie zdarzają się choroby a u matek pijących, palących i żywiących się zupkami w proszku są zdrowe bobasy. Najgorsze co możesz zrobić, to się zadręczać i obwiniać..mimo że jeszcze pół tabletki nie łyknełaś.
Nie bój się, każda Twoja decyzja będzie dobra, bo podjęta świadomie, w trosce o siebie i dziecko.