Nie obwiniają się. Nic nie jest Twoja winą. Wszystko będzie dobrze kochanaNo okazało się, że mała ma za mały brzuszek jak na ten tydzień. Główka i reszta ok, brzuch w porównaniu do nich za mały. Lekarka powiedziała, że to może być hipotrofia. Jutro idę z wynikiem usg do mojej gin i się okaże co dalej martwie się już...i obwiniam, że to przez stres, leki i brak apetytu.
reklama
Wystraszona29
Fanka BB :)
Gratuluję synka!Nie przejmuj się na zapas. Ja jem mało. Nie przybieram. A dziecko z wymiarami o tydzień do przodu.
Mam potwierdzonego synka na 100%
Dziękuję [emoji8]Gratuluję synka!
A konsultowalas to z ta babka u ktorej bylas? Kochana ja watpie ze to przez to, mysle ze to sie po prostu zdarza... i na pewno sie to wyprostuje.No okazało się, że mała ma za mały brzuszek jak na ten tydzień. Główka i reszta ok, brzuch w porównaniu do nich za mały. Lekarka powiedziała, że to może być hipotrofia. Jutro idę z wynikiem usg do mojej gin i się okaże co dalej martwie się już...i obwiniam, że to przez stres, leki i brak apetytu.
A nie jesz bo nie masz apetytu czy tak po prostu? A jesz jakos wiecej warzyw/owocow? Bo ja cos nie bardzo i sie boje ze wszystkiego nie dostarczam. Schudlam duzo na poczatku ciazy i tez jeszcze nic nie przybralam... zle mi z tym.Nie przejmuj się na zapas. Ja jem mało. Nie przybieram. A dziecko z wymiarami o tydzień do przodu.
Mam potwierdzonego synka na 100%
Nie mam apetytu. Nie jem właśnie ani warzyw ani owoców zbyt dużo. Też schudłam i wcale nie przybieram. W moczu mi wyszły ciała ketonowe. Lekarz kazał mi się odżywiać lepiej.A nie jesz bo nie masz apetytu czy tak po prostu? A jesz jakos wiecej warzyw/owocow? Bo ja cos nie bardzo i sie boje ze wszystkiego nie dostarczam. Schudlam duzo na poczatku ciazy i tez jeszcze nic nie przybralam... zle mi z tym.
Ehh no to nie jestem sama...Ale masz jakies takie zdrowe podejscie do tego czy sie zamartwiasz?Nie mam apetytu. Nie jem właśnie ani warzyw ani owoców zbyt dużo. Też schudłam i wcale nie przybieram. W moczu mi wyszły ciała ketonowe. Lekarz kazał mi się odżywiać lepiej.
No okazało się, że mała ma za mały brzuszek jak na ten tydzień. Główka i reszta ok, brzuch w porównaniu do nich za mały. Lekarka powiedziała, że to może być hipotrofia. Jutro idę z wynikiem usg do mojej gin i się okaże co dalej martwie się już...i obwiniam, że to przez stres, leki i brak apetytu.
Mojemu tez wyszedl brzuszek mniejszyJ na tym usg. usg.Jaka masz roznice tygodni miedzy brzuszkiem a reszta? Moj lekarz nic nie mowil moze jest poprostu szczuplejsze dzieciatko.
Roza1111
Powaznie a tk jakas duza roznica?? Moj maluch mial tez maly obwod bezusia w porownaniu do reszty a za dwa tygodnie przybral 500 gram i wazy juz 1500 w 2 tyg i nagle lakarka znowh twierdzi, ze to bedzie chyba jakis byk...No okazało się, że mała ma za mały brzuszek jak na ten tydzień. Główka i reszta ok, brzuch w porównaniu do nich za mały. Lekarka powiedziała, że to może być hipotrofia. Jutro idę z wynikiem usg do mojej gin i się okaże co dalej martwie się już...i obwiniam, że to przez stres, leki i brak apetytu.
reklama
Roza1111
Nie martw sie na zapas to ciezkie ale musisz jakos dac rade ja to znowu mam jakies schizy... w nocy sie obudzilam i widzialam na scianie ogromnego pajaka takie grubasa ... i zaczelam piszczec ... pobudizlam wszystkich... najgle twn pajak zaczal znikac... nie wiem czy to cos z oczami czy z glowa tez swiruje bardzo boje sie porodu w nocy hudze sie cala roztrzesiona takie roztrzesienie wewnetrzne... macie tak czasem? Ja dopiero 3 razy to przezylam... straszne...
Podziel się: