Czy Kocham swojego partnera, czy to ten, że moje życie się zmieni już na zawsze... A może ja już nie chce z nim byc ? Ciągle jakieś wątpliwości wokół tego I czy na pewno to był dobry moment na dziecko a mam 29 lat. Nie biorę żadnych leków ale zapisałam się do psychiatry na czwartek i zobaczymy co mi powie. Dzieckiem się nie martw myśl o sobie. Uważam, że jeśli jesteśmy pod kontrolą ginekologa, robimy badania to oni czuwają nad Naszą dzidzia19 tydzien, 5 miesiac... tez mialam problemy z jedzeniem. I to spore, do teraz apetyt pozostawia wiele do zyczenia... a z czym zwiazane sa Twoje lęki? Bierzesz jakies leki?
Mam takie przerazenie ze nie wiem czy Dzidzi wytrzyma te nerwy i czy nic sie nie stanie...![]()
reklama
Też tak mam. Kupię melise. Wyczytałam że spokojnie można pić 2x dziennie. Muszę tylko zakupić susz dobrej jakościTak. Wczoraj pomogła. Ogólnie mam lepsze wieczory od porankow... rano mam lęki, i generalnie wsciekam się że je mam i koło się zamyka
Wytrzyma. Spokojnie. My to chyba będziemy rodzić razem [emoji2]19 tydzien, 5 miesiac... tez mialam problemy z jedzeniem. I to spore, do teraz apetyt pozostawia wiele do zyczenia... a z czym zwiazane sa Twoje lęki? Bierzesz jakies leki?
Mam takie przerazenie ze nie wiem czy Dzidzi wytrzyma te nerwy i czy nic sie nie stanie...![]()
No na to wychodzi.. choc ja mam tak czarne mysli ze nie wiem juz jak to bedzie... a Ty jak sie ogolnie czujesz? Jestes na asentrze? Ja pytalam psychiatry czy nie wdrozymy bo juz sil nie mam ale nie wiem co zrobi, czekam na wizyte...Wytrzyma. Spokojnie. My to chyba będziemy rodzić razem [emoji2]
BiednaCzy Kocham swojego partnera, czy to ten, że moje życie się zmieni już na zawsze... A może ja już nie chce z nim byc ? Ciągle jakieś wątpliwości wokół tego I czy na pewno to był dobry moment na dziecko a mam 29 lat. Nie biorę żadnych leków ale zapisałam się do psychiatry na czwartek i zobaczymy co mi powie. Dzieckiem się nie martw myśl o sobie. Uważam, że jeśli jesteśmy pod kontrolą ginekologa, robimy badania to oni czuwają nad Naszą dzidzia
No na to wychodzi.. choc ja mam tak czarne mysli ze nie wiem juz jak to bedzie... a Ty jak sie ogolnie czujesz? Jestes na asentrze? Ja pytalam psychiatry czy nie wdrozymy bo juz sil nie mam ale nie wiem co zrobi, czekam na wizyte...
ja kiepsko...dzisiaj jadę do psychiatry i omówię z nim opcje psychoterapii. Mi lek nie pomaga a wręcz mam wrażenie, że odkąd go biorę pojawił mi się lęk, a wcześniej nie miałam praktycznie wcale. Jakby za bardzo mnie pobudził lek. Dlatego możliwe, że odstawie bo czuje się gorzej jak go biorę niż przed.
Znalazłam dzisiaj taką pozycję, właśnie kliknęłam, ma świetne opinie.
Link do: Lęk i fobia. Praktyczny podręcznik dla osób z zaburzeniami lękowymi
tu można pobrać Link do: Bourne E. - Lęk i fobia. Praktyczny podręcznik dla osób z zaburzeniami lękowymi - Pobierz pdf z Docer.pl
Ostatnia edycja:
Chetnie sie zapoznam, dzieki.ja kiepsko...dzisiaj jadę do psychiatry i omówię z nim opcje psychoterapii. Mi lek nie pomaga a wręcz mam wrażenie, że odkąd go biorę pojawił mi się lęk, a wcześniej nie miałam praktycznie wcale. Jakby za bardzo mnie pobudził lek. Dlatego możliwe, że odstawie bo czuje się gorzej jak go biorę niż przed.
Znalazłam dzisiaj taką pozycję, właśnie kliknęłam, ma świetne opinie.
Link do: Lęk i fobia. Praktyczny podręcznik dla osób z zaburzeniami lękowymi
tu można pobrać Link do: Bourne E. - Lęk i fobia. Praktyczny podręcznik dla osób z zaburzeniami lękowymi - Pobierz pdf z Docer.pl
No wlasnie tego sie obawiam, pamietam ze u mnie na poczatku brania tez bylo gorzej i dopiero pozniej sie rozkrecalo. I sama nie wiem czy to teraz mialoby sens? A jaka dawke masz i jaki czas bralas?
Biorę 2 miesiące już. 25mg. Nie wyobrażam sobie teraz wziąć więcej jak mam takie atrakcjeChetnie sie zapoznam, dzieki.
No wlasnie tego sie obawiam, pamietam ze u mnie na poczatku brania tez bylo gorzej i dopiero pozniej sie rozkrecalo. I sama nie wiem czy to teraz mialoby sens? A jaka dawke masz i jaki czas bralas?
reklama
To w sumie teraz ciekawe, czy zostaniesz na tej dawce, czy zwiekszysz, czy w ogole zmieni Ci lek?Biorę 2 miesiące już. 25mg. Nie wyobrażam sobie teraz wziąć więcej jak mam takie atrakcje
Podziel się: