Nic nie wyszło zlego na badaniach, a łożysko jest normalnie umiejscowione , więc dziwne że te ruchy mam takie słabemiałaś robione badania? wyszło coś?
A gdzie masz łożysko umiejscowione?
reklama
Sardnas....a własciwie to ile Ci zostało...Dziewczyny chce już mieć to za sobą![]()
EwlinkalWitajcie, zajrzałam tu po przerwie i jest mi smutno że coraz więcej Nas. Ale mój Synek ma już 4 miesiące więc i Wy dacie rade dziewczynki
Ewlinkal..gratuluję Ci....z niedowierzanie....że można być po....naprawdę można być po???? Duuuużo zdrowia....Witajcie, zajrzałam tu po przerwie i jest mi smutno że coraz więcej Nas. Ale mój Synek ma już 4 miesiące więc i Wy dacie rade dziewczynki
Mam 38 tygodni i 3 dni : pSardnas....a własciwie to ile Ci zostało...
Można można, jeszcze nie dawno tu pisałam jak się boję, jak nerwica i depresja atakuje....A teraz taki mały łobuziak budzi uśmiechemEwlinkal
Ewlinkal..gratuluję Ci....z niedowierzanie....że można być po....naprawdę można być po???? Duuuużo zdrowia....
Ewlinkal..jak czytam Wasze uwagi...o Waszych staraniach....bezsilności a jednak SILE.....a na koniec Twój krótki wpisik i taki pozytywny....Ewlinkal nie można być niefajnym:-) :-trzymam kciuki i kibicuje...no i zamartwiam...ale z nadzieją...
.ale a co z Twoimi problemami....może już nawet nie chcesz wracać do tego co?....ale czy Ty przed ciąźą miałaś jakieś objawy nerwicy..i jak przeszłaś poród...n...czy cc?
.depresji...czegoś co w ciąży narosło...
.ale a co z Twoimi problemami....może już nawet nie chcesz wracać do tego co?....ale czy Ty przed ciąźą miałaś jakieś objawy nerwicy..i jak przeszłaś poród...n...czy cc?
.depresji...czegoś co w ciąży narosło...
reklama
Kochana....to zaciskam kciuki....Mam 38 tygodni i 3 dni : p
Podziel się: