Wystraszona29
Fanka BB :)
Ja jestem cała wystraszona że te ruchy tak słabo szuję , miałam robione ktg , niby wszystko dobrze , ale boje się że on jest jakoś chory że taki słaby , staram się o tym nie myśleć i też chodzę na baseny, ogarniam w domu itd. Żałuję bo nie mogę już na jogę ćwiczyć bo tak mi jest ciężko i takie upały są .....zobaczysz że jak Mona upały polepszy ci się trochę , dobrze że już drugi trymestr masz , to już jest taki bezpieczny czas. Co to magnezu to ja kiedyś lykalam takie shotynz magnezuna drganie powoek, plamki też miałam, nie się to z nerwów robiło . Już za niedługo te upały mina to może nam się polepszy
Sardnas moja koleżanka dwa tygodnie temu urodziła i też słabo czuła małego w ostatnich tygodniach. W nocy zamiast spać to czekała jak się poruszy. I chociaż nie ma nerwicy, to fiksowała jak Ty
Lekarz jej powiedział, że mały już miejsca nie ma na swobodne ruchy dlatego są słabsze i jest ich mniej. U Ciebie też tak na pewno jest, badania nie kłamią!
Ja z małym brzuchem ledwo daje rade dlatego bardzo Tobie współczuje. To musi być masakra w te upały w zaawansowanej ciąży! Też mam nadzieje, że się ochłodzi to i w mojej głowie będzie spokojniej heh.