reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Jestem tak zestresowana, napięta co chwilę napady płaczu. Z tego wszystkiego cały czas mnie mdlii i nie mogę jeść :(. Męczy mnie to leżenie. Gdybym tak mogła chociaż wyjść...

Jestem tak zestresowana, napięta co chwilę napady płaczu. Z tego wszystkiego cały czas mnie mdlii i nie mogę jeść :(. Męczy mnie to leżenie. Gdybym tak mogła chociaż wyjść...
Necia wiem,że Ci ciężko ale postaraj się zmotywować i wyjść chociaż na krótki spacer.nawet 10min...musimy się przełamywać mimo,że lękowe samopoczucie mówi nam co innego.Uwierz,że dasz radę!

Edzik36: Niestety lekarz zabronił mi chodzić ze względu na skracajaca się szyjke :( A mieszkam na 4 piętrze więc wolę nie ryzykować.
Magdaswiet: na książce ciężko mi się skupić A tv to już mam dość. Wiem beznadziejny przypadek ze mnie :(

Ah dziewczyny musimy wierzyc ze bedzie lepiej! Sa lepsze i gorsze dni. Ja dzisiaj wiekszosc dnia na leżaco, ale caly dzien M ze mna w domu wiec jakos raźniej;)

Edzik36: Niestety lekarz zabronił mi chodzić ze względu na skracajaca się szyjke :( A mieszkam na 4 piętrze więc wolę nie ryzykować.
Magdaswiet: na książce ciężko mi się skupić A tv to już mam dość. Wiem beznadziejny przypadek ze mnie :(
Ja obejrzalam wszystkie komedie z Sandlerem w necie. Teraz ogladam serial ranczo. Ksiazki ciężko ale mam na tablecie kilka Moniki Szwaji bo lekkie. Kombinuje co sie da.

Ja od dwóch dni tak fatalnie się czuje że nawet pisać nie mogę :(
oj straszny kryzys cie dopadł widze,tez miałąm tak pare dni temu,płacz po kątach,strach bezsens,juz chciaałam wrucic do mociejszych lekow,a tu teraz przyszły lepsze dni u ciebie tez tak bedzie,mysle ze tu duzo hormony robią,głowa do góry :*

No to może jakieś gazetki?albo koleżanki?

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Dobrze że jest to forum i można się wygadać ;) Dziś odrobinę lepiej, ale i tak nie mogę się doczekać kiedy wrócę do leków...

Do góry