Bo w ciąży jeszcze hormony robią nam pierdzielnik w głowach. Ja kiepsko, po porodzie od razu wracam do leków. Boje się też, że podczas porodu wpadne w paniketak myślisz bo ja właśnie się tego bojè....teraz biorę leki i nie widzę jeszcze efektu...a jak u Ciebie?
reklama
Edzik36
Fanka BB :)
no u mnie tak bylo.zaszlam w ciąże na sertralinie i trittico, które odstawiłam na 1 trymestr,ale nerwica znów zaczęła szaleć w 2 trym.i biorę znóe sertralinę i doraźnie relanium bo hydro nie działałaPo cc czułam się znośnie. Ataków nie miałam, za to miałam tyle energii. Pewnie hormony zrobiły swoje. Przez 2 lata dałam radę bez leków, ale to była równia pochyła. Z dnia na dzień gorzej. Cc miałam prawie 11 lat temu. Od 9 lat jestem cały czas na lekach. Była paroksetyna, wenaflaksyna, do tego xanax, hydroksyzyna. Od 4 lat staram się zajść w ciążę dlatego jestem na sertralinie i hydroksyzynie. Czuje się różnie ale ataków nie miewam, bynajmniej nie jakiś znaczących. Boję się co będzie jeśli zajde w ciążę i będę musiała odstawić leki.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Edzik36
a teraz nic nie bierzesz?Bo w ciąży jeszcze hormony robią nam pierdzielnik w głowach. Ja kiepsko, po porodzie od razu wracam do leków. Boje się też, że podczas porodu wpadne w panike
nic, lekarz nie pozwolil mi brac nic (przeprowadzilam sie tu chwile przed zajsciem w ciaze, nie znam lekarzy) tylko relanium. A że nie brałam przed ciążą relanium bardzo się boje wziąć.....Mój stary psychiatra zawsze mi mówił, że mozarin (tu dziewczyny brały odpowiedniki) można nawet całą ciążę jeśli jest taka potrzeba brać, ale skoro inny powiedział, że nie, nie chciałam zaszkodzić maleństwu.a teraz nic nie bierzesz?
No ja wlasnie biore mozarin tylko pod inna nazwą. A przypomnij ktory u Ciebie tydzień już?nic, lekarz nie pozwolil mi brac nic (przeprowadzilam sie tu chwile przed zajsciem w ciaze, nie znam lekarzy) tylko relanium. A że nie brałam przed ciążą relanium bardzo się boje wziąć.....Mój stary psychiatra zawsze mi mówił, że mozarin (tu dziewczyny brały odpowiedniki) można nawet całą ciążę jeśli jest taka potrzeba brać, ale skoro inny powiedział, że nie, nie chciałam zaszkodzić maleństwu.
Edzik36
to już jesteś na ostatniej prostej.Dzielna dziewczyna!34 zaczęłam
Edzik36
mnie dziewczyny dziś jakieś doły męczą,że leki nie działają,że nerwoca w depresje przejdzie.Gin zalecił mi zmienić psychiatrę żeby porządnie leczenie mi dobrał...czy wy w nerwicy miewacie doły bo ja bardziej miałam lęki i ataki paniki a teraz czuje się jak kapeć
Ja tak mam czesto, zwlaszcza jak zostaje sama. Chcialabym tylko spać..mnie dziewczyny dziś jakieś doły męczą,że leki nie działają,że nerwoca w depresje przejdzie.Gin zalecił mi zmienić psychiatrę żeby porządnie leczenie mi dobrał...czy wy w nerwicy miewacie doły bo ja bardziej miałam lęki i ataki paniki a teraz czuje się jak kapeć
reklama
Kochana Jesteśto już jesteś na ostatniej prostej.Dzielna dziewczyna!
Podziel się: