reklama
aniaopapon
Fanka BB :)
A ja sie pochwale wizyta u gin dzisiaj. Malenstwo ma sie super...serduszko wali jak dzwon
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Matko skąd ja to znam ostatnio śpię coraz gorzej mimo brania hydroksyzyny wiecznie jej brac nie moge ale nie wiem jak sobie poradze bez... A jeszcze jakieś 19 tygodnie przede mną... A jak się czujesz teraz?Miałam. Było tragicznie ale jakośs dałam radę, nieprzespane noce i ciągły strach i jeszcze wybudzaly mnie kolatania serca...
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Slodki mały bobas oby do przodu :-)A ja sie pochwale wizyta u gin dzisiaj. Malenstwo ma sie super...serduszko wali jak dzwon
Do tej pory było dobrze ale teraz zaczęły się te przeskakiwanie, potykania serca co jest straszne...Matko skąd ja to znam ostatnio śpię coraz gorzej mimo brania hydroksyzyny wiecznie jej brac nie moge ale nie wiem jak sobie poradze bez... A jeszcze jakieś 19 tygodnie przede mną... A jak się czujesz teraz?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Asia, Dawo jak milo was slyszec))))))
U mnie synek zaraz bedzie mial 7 miesiecy i ma juz dwa zęby.
Dziewczyny, bralam tak jak Asia Asertin 100 mg od 2 trymestru i biorę do teraz, dzieciaczek jest bardzo pogodny i wesoły.
Ciąża, a zwlaszcza 2 trymestr to byla masakra, jak o tym myślę to przechodzą mbie ciarki teraz jest lepiej, znacznie lepiej...bywają dni przepełnione lękiem ale daję radę i mija ....
U mnie synek zaraz bedzie mial 7 miesiecy i ma juz dwa zęby.
Dziewczyny, bralam tak jak Asia Asertin 100 mg od 2 trymestru i biorę do teraz, dzieciaczek jest bardzo pogodny i wesoły.
Ciąża, a zwlaszcza 2 trymestr to byla masakra, jak o tym myślę to przechodzą mbie ciarki teraz jest lepiej, znacznie lepiej...bywają dni przepełnione lękiem ale daję radę i mija ....
Podziel się: