reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było... Otóż urodziłam córeczkę prawie 3 miesiące temu 4 dni przed terminem[emoji4] tak bardzo bałam się porodu ale miło mnie zaskoczył bo rodziłam sn tylko 2 h i nie było tak źle z bólem jak to niektórzy opisują jestem przykładem że w ciąży można przyjmować leki na nerwicę, ja brałam do samego porodu i córka urodziła się zdrowa 10/10 i nic jej nie dolega. Mało tego nawet teraz podczas KP biorę leki psychiatra nie miał nic przeciwko. Jedyne co mi teraz doskwiera to dodatkowe skurcze serca które są upierdliwe, wcześniej jednak miałam raz na jakis czas a teraz są codziennie

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było... Otóż urodziłam córeczkę prawie 3 miesiące temu 4 dni przed terminem[emoji4] tak bardzo bałam się porodu ale miło mnie zaskoczył bo rodziłam sn tylko 2 h i nie było tak źle z bólem jak to niektórzy opisują jestem przykładem że w ciąży można przyjmować leki na nerwicę, ja brałam do samego porodu i córka urodziła się zdrowa 10/10 i nic jej nie dolega. Mało tego nawet teraz podczas KP biorę leki psychiatra nie miał nic przeciwko. Jedyne co mi teraz doskwiera to dodatkowe skurcze serca które są upierdliwe, wcześniej jednak miałam raz na jakis czas a teraz są codziennie

Hej gratuluje coreczki i bardzo sie ciesze ze wszystko u Was ok! Jakie leki bierzesz? Ja kiedys bralam citalopram teraz od roku jestem bez lekow... Ale w ciazy pewne rzeczy i leki do mnie wrocily i czuje sie roznie... Bardzo boje sie ze po urodzeniu odrzuce dziecko albo cos... Wiem ze niepotrzebnie sobie to wbijam[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi przy ataku paniki bardzo szybko bije serce i nie równo a u Ciebie co jest najbardziej dokuczliwe?

Mi przy ataku paniki bardzo szybko bije serce i nie równo a u Ciebie co jest najbardziej dokuczliwe?

U mnie zawroty glowy, szumy i leki. . strach przed wyjsciem z domu, strach przed wejsciem do sklepu itp...

Ciesz się że nie masz takich akcji z serduchem jak ja już nie raz dzwoniłam na pogotowie i mnie zabierali a później po wszystkich konsultacjach okazywało się że mam serce jak dzwon i nic mi nie jest

Ciesz się że nie masz takich akcji z serduchem jak ja już nie raz dzwoniłam na pogotowie i mnie zabierali a później po wszystkich konsultacjach okazywało się że mam serce jak dzwon i nic mi nie jest

I to wlasnie zawsze bardzo mnie dziwi w naszej chorobie...niby wiemy ze wszystko z nami ok, ze jestesmy zdrowe a i tak tak bardzo nas to stresuje...

asia9017: Cieszy mnie bardzo że się odezwałaś. Przede wszystkim gratuluję córeczki :) Jesteś dla nas dużym wsparciem;). Napisz proszę od którego tygodnia ciaży zaczełaś zazywac ten lek?

reklama
Od drugiego trymestru bo w pierwszym najlepiej jest nie brać bo wtedy u plodu wyksztalcaja się wszystkie organy

Do góry